Informacije
1. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:15:16h
5. Vaš Diskord: Don sheky#1704
6. Vaše Ingame ime: Don sheky
7. Vaš ID:36183
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Htio bih postati admin iz par razloga. zeleo bih postati admin zato sto pre sam vec bio administratr ali sam nazalost bio ne aktivan,nece se to nikada ponovti,Glavni razlog: Imam iskustva kao administrator ovog servera tako i u roleplay bio sam u mnogo organizacija od njih pa do cak ovoga sam dobio mnogo iskustva znam resavati probleme kada je neko bezobrazan,nevaspitan,drzak....volim jednostavno pomagati svim igracima ovog servera mnogo njima sam pomogao tako sto davajuci po 100,150k,Znam da se snadjem u roleplay situacijama snalazljiv sam nisam nikada bio stidljiv nikada ne volim da se svadjam,U smislu da vicem na nekoga nego tu sam svakome da pomognem kome treba i kada treba,dobio sam od svega 1 kaznu od administracije i od tada sam postao ozbiljan i mislim da bih trebao da se pridruzim ovim putem u administrator team
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti su nikada se ne svadjam,znam resiti problem kada je neko bezobrazan,snalazljiv sam,znam da se snadjem u roleplay situacijama,uvek tu kada treba!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
nemam slabosti!
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam biznis