Informacije
1. Vaše ime u RL: Hari
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h (4-12h dnevno)
5. Vaš Diskord: Furki#2247
6. Vaše Ingame ime: Sean Johnson
7. Vaš ID: 36620
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Imam dosta iskustva u RP-u i znam prepoznati kada se RP ne poštuje te želim da uvedem pravdu u tim trenutcima, više mi se ne da biti RP igrač nego da neko vreme budem administrator. Želim da se bavim igračima te da uz to što uvodim red da ponekad radim evente izlazim im u susret kad je god moguće i da rešavam probleme tako da ne zauzimam stranu ni jednog igrača već da se brinem o tome da svi igrači koji poštuju RP da dobiju zaslužen RP, a ne da im ona druga vrsta igrača koja ne poštuje RP uništi isti. Sve probleme bi rešavao smireno i jednom kada napustim RP moji prijatelji i neprijatelji postaju samo obični igrači koje promatram ili kojima pomažem da poboljšaju RP iskustvo. Ukoliko me kažnjeni igrači počnu vrijeđati ili počnu vikati/psovati na mene ja ću ih upozoriti da prestanu, ukoliko ne prestanu tek tada ih kažnjavam što dokazuje moju neutralnost i smirenost.
2. Koje su vaše prednosti?
a)Smiren sam u svim situacijama (osim u onima koje ću navesti pod slabosti)
b)Znam da prepoznam koje je pravilo prekršeno kada ga neko krši.
c)Mogao bi uvek tu da budem na vreme.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne podnosim igrače koji mi upadaju u riječ kada rešavam neku situaciju niti ne podnosim igrače koji mi pričaju gluposti i uveravaju me u suprotno. (U tom slućaju zovem višeg administratora da ga pitam jesam li ja u pravu (i ako znam da jesam)
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Naravno da da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Nemam biznis, a i da, bio bih spreman.
1. Vaše ime u RL: Hari
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h (4-12h dnevno)
5. Vaš Diskord: Furki#2247
6. Vaše Ingame ime: Sean Johnson
7. Vaš ID: 36620
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Imam dosta iskustva u RP-u i znam prepoznati kada se RP ne poštuje te želim da uvedem pravdu u tim trenutcima, više mi se ne da biti RP igrač nego da neko vreme budem administrator. Želim da se bavim igračima te da uz to što uvodim red da ponekad radim evente izlazim im u susret kad je god moguće i da rešavam probleme tako da ne zauzimam stranu ni jednog igrača već da se brinem o tome da svi igrači koji poštuju RP da dobiju zaslužen RP, a ne da im ona druga vrsta igrača koja ne poštuje RP uništi isti. Sve probleme bi rešavao smireno i jednom kada napustim RP moji prijatelji i neprijatelji postaju samo obični igrači koje promatram ili kojima pomažem da poboljšaju RP iskustvo. Ukoliko me kažnjeni igrači počnu vrijeđati ili počnu vikati/psovati na mene ja ću ih upozoriti da prestanu, ukoliko ne prestanu tek tada ih kažnjavam što dokazuje moju neutralnost i smirenost.
2. Koje su vaše prednosti?
a)Smiren sam u svim situacijama (osim u onima koje ću navesti pod slabosti)
b)Znam da prepoznam koje je pravilo prekršeno kada ga neko krši.
c)Mogao bi uvek tu da budem na vreme.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne podnosim igrače koji mi upadaju u riječ kada rešavam neku situaciju niti ne podnosim igrače koji mi pričaju gluposti i uveravaju me u suprotno. (U tom slućaju zovem višeg administratora da ga pitam jesam li ja u pravu (i ako znam da jesam)
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Naravno da da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Nemam biznis, a i da, bio bih spreman.