Informacije
1. Vaše ime u RL: Matija
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4+, 10+
5. Vaš Diskord: gggg( ͡° ͜ʖ ͡°)#3450
6. Vaše Ingame ime: Alex Wolff
7. Vaš ID: 13875
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?: Pre svega da pomazem, i doprinesem razvoju servera sa mojim znanjem itd.... , zelim da pomazem novima da im objasnjavam kako se RPa zelim da se oprobam ponovo ovde bio sam na Engleskom, serveru 10 dana admin dok nije doso Srpski, (balkansi) bio sam dosta puta na velikim fiveM serverima admin i vodio sam veliki server preko 5000 hiljada ljdui zelim da se sprijateljim sa adminima da pravim eventove na serveru poput izbavivaca itd... dobar sam aktivan brz logicki razmisljam znam svaka pravila na primer MG, PR, FEARRP, itd... a naravno znam i ghetto generalna pravila.... bio sam sa obe strane zakona ( ilegalnim i legalnim( drzavnim ) organizacijama))
i msilim da sam spreman da budem RS Administrator
2. Koje su vaše prednosti? Aktivan, pravedan, druzeljubiv
3. Koje su vaše najveće slabosti? uglavnom ih nema
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da naravno!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da naravno! Ne posedujem nikakav biznis.
1. Vaše ime u RL: Matija
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4+, 10+
5. Vaš Diskord: gggg( ͡° ͜ʖ ͡°)#3450
6. Vaše Ingame ime: Alex Wolff
7. Vaš ID: 13875
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?: Pre svega da pomazem, i doprinesem razvoju servera sa mojim znanjem itd.... , zelim da pomazem novima da im objasnjavam kako se RPa zelim da se oprobam ponovo ovde bio sam na Engleskom, serveru 10 dana admin dok nije doso Srpski, (balkansi) bio sam dosta puta na velikim fiveM serverima admin i vodio sam veliki server preko 5000 hiljada ljdui zelim da se sprijateljim sa adminima da pravim eventove na serveru poput izbavivaca itd... dobar sam aktivan brz logicki razmisljam znam svaka pravila na primer MG, PR, FEARRP, itd... a naravno znam i ghetto generalna pravila.... bio sam sa obe strane zakona ( ilegalnim i legalnim( drzavnim ) organizacijama))
i msilim da sam spreman da budem RS Administrator
2. Koje su vaše prednosti? Aktivan, pravedan, druzeljubiv
3. Koje su vaše najveće slabosti? uglavnom ih nema
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da naravno!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da naravno! Ne posedujem nikakav biznis.