Informacije
1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6h
5. Vaš Diskord: Stefan Micevic1#8217
6. Vaše Ingame ime: Stefan Micevic
7. Vaš ID: 705
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Na ovom projektu sam vise od jednu i po godinu susreto sam se sa svime i znam kako stvari na serveru funkcionisu, od ovoliko provedenog vremena na projektu veoma dobro poznajem sva pravila i spreman sam da ih sprovodim kao admin. Prije svega želim da nove igrače uputim u način funkcionisanja servera kako bi se prilagodili, želim da pomognem u razvitku ovog servera kao i samog projekta. Volim da pomažem ljudima.
2. Koje su vaše prednosti?
Prije nego sto donesem odlku saslusam obadvije strane price, nikada mi nije tekso da priznam krivicu ukoliko sam pogresio, ne volim nista da radim na svoju ruku i uvjek imam postovanja prema svim igracima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Brzo se iznerviran kada mi neko vredja roditelje.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
DA
1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6h
5. Vaš Diskord: Stefan Micevic1#8217
6. Vaše Ingame ime: Stefan Micevic
7. Vaš ID: 705
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Na ovom projektu sam vise od jednu i po godinu susreto sam se sa svime i znam kako stvari na serveru funkcionisu, od ovoliko provedenog vremena na projektu veoma dobro poznajem sva pravila i spreman sam da ih sprovodim kao admin. Prije svega želim da nove igrače uputim u način funkcionisanja servera kako bi se prilagodili, želim da pomognem u razvitku ovog servera kao i samog projekta. Volim da pomažem ljudima.
2. Koje su vaše prednosti?
Prije nego sto donesem odlku saslusam obadvije strane price, nikada mi nije tekso da priznam krivicu ukoliko sam pogresio, ne volim nista da radim na svoju ruku i uvjek imam postovanja prema svim igracima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Brzo se iznerviran kada mi neko vredja roditelje.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
DA