1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:8-10h
5. Vaš Diskord: Fulex#6867
6. Vaše Ingame ime: Aleksandar Sapic
7. Vaš ID: 25731
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin
-Zeleo bih da budem admin jer kao admin imam mnogo iskustva te na fivem serverima te i ovde dok sam bio pomocni admin provodim mnogo vremena igrajući na ovom serveru te mislim da bi pomogao novim igracima a i takodje bi sprecio krsenje pravila.
2.Koje su vaše prednosti?
-Pre svega sam veoma iskustan, kao sto sam i gore naveo o ovom serveru znam sve. Aktivnost mi je zaista velika i uradio bi dosta toga takodje sam ravnopravan prema svim učesnicima rp-a nemam miljenika niti bilo sta poput toga, stoga mislim da bi pomogao ovom serveru koliko mogu, na raznim FiveM serverima sam bio admin i veoma dosta znam o tome.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Trenutno nemam koliko ja znam i potrudicu se da tako i ostane.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Smpreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Spreman sam. (nemam biznis)
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:8-10h
5. Vaš Diskord: Fulex#6867
6. Vaše Ingame ime: Aleksandar Sapic
7. Vaš ID: 25731
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin
-Zeleo bih da budem admin jer kao admin imam mnogo iskustva te na fivem serverima te i ovde dok sam bio pomocni admin provodim mnogo vremena igrajući na ovom serveru te mislim da bi pomogao novim igracima a i takodje bi sprecio krsenje pravila.
2.Koje su vaše prednosti?
-Pre svega sam veoma iskustan, kao sto sam i gore naveo o ovom serveru znam sve. Aktivnost mi je zaista velika i uradio bi dosta toga takodje sam ravnopravan prema svim učesnicima rp-a nemam miljenika niti bilo sta poput toga, stoga mislim da bi pomogao ovom serveru koliko mogu, na raznim FiveM serverima sam bio admin i veoma dosta znam o tome.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Trenutno nemam koliko ja znam i potrudicu se da tako i ostane.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Smpreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Spreman sam. (nemam biznis)
Last edited: