Informacije:
1. Vaše ime u RL:Aldin
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:8-10h
5. Vaš Diskord:Jason Loxy#4460
6. Vaše Ingame ime:Jason Cash
7. Vaš ID:36708
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin
-Želio bih postati Admin samo iz jednog razloga,da bih pomogao serveru.I želio bih biti jedan od omiljenih admina na serveru od strane igraća(zato što bih pokušao sve lijepo ispratiti pa sankconisati)
2.Koje su vaše prednosti?
-Ja sam veoma pošten čovjek,a bio pobjednik ili gubitnik u rp-u Ja sam nasmijan tako bih gledao i igraće iz spec moda ili rješavanja ticketa.Iskren sam prema svima.Znam dosta rp pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
nemam po mo zakljućku.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
-RP život mi je malo i dosadio tako da u ovom periodu ,ako budem primljen u Administraciju malo ćo se opustiti i zaboraviti na sve moje RP problema...
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Nije nikakav problem...
SVERCNO SVIMA DALJE
1. Vaše ime u RL:Aldin
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:8-10h
5. Vaš Diskord:Jason Loxy#4460
6. Vaše Ingame ime:Jason Cash
7. Vaš ID:36708
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin
-Želio bih postati Admin samo iz jednog razloga,da bih pomogao serveru.I želio bih biti jedan od omiljenih admina na serveru od strane igraća(zato što bih pokušao sve lijepo ispratiti pa sankconisati)
2.Koje su vaše prednosti?
-Ja sam veoma pošten čovjek,a bio pobjednik ili gubitnik u rp-u Ja sam nasmijan tako bih gledao i igraće iz spec moda ili rješavanja ticketa.Iskren sam prema svima.Znam dosta rp pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
nemam po mo zakljućku.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
-RP život mi je malo i dosadio tako da u ovom periodu ,ako budem primljen u Administraciju malo ćo se opustiti i zaboraviti na sve moje RP problema...
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Nije nikakav problem...
SVERCNO SVIMA DALJE

Last edited: