1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-12
5. Vaš Diskord: ogiishaa1#9999
6. Vaše Ingame ime: Ognjen Killa
7. Vaš ID: 32317
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim da postanem admin zato sto zelim da ovaj server postane bolji tako sto cu pomagati novim a i starim igracima a kaznjavati one ljude sto ne postuju pravila servera. Zelim da igrace ovog servera usmjerim na pravi put i da im pomazem kao sto su i ostali admini pomagali meni. Rastom igraca na serveru povecava se i broj onih koji ce iskoristavati svoje pozicije da nekome pokvare Rp dozivljaj zato zelim da pomognem svima.
2. Koje su vaše prednosti?
- Aktivan, druzeljubiv i volim pomoci drugima, imam puno drugara u administracije koji bi mi pomogli kao i ja njima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-brzo se iznerviram
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
- Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
- Naravno!
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-12
5. Vaš Diskord: ogiishaa1#9999
6. Vaše Ingame ime: Ognjen Killa
7. Vaš ID: 32317
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim da postanem admin zato sto zelim da ovaj server postane bolji tako sto cu pomagati novim a i starim igracima a kaznjavati one ljude sto ne postuju pravila servera. Zelim da igrace ovog servera usmjerim na pravi put i da im pomazem kao sto su i ostali admini pomagali meni. Rastom igraca na serveru povecava se i broj onih koji ce iskoristavati svoje pozicije da nekome pokvare Rp dozivljaj zato zelim da pomognem svima.
2. Koje su vaše prednosti?
- Aktivan, druzeljubiv i volim pomoci drugima, imam puno drugara u administracije koji bi mi pomogli kao i ja njima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-brzo se iznerviram
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
- Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
- Naravno!