1. Vaše ime u RL:leo
2. Vaše godine: 13.5
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-3h
5. Vaš Diskord: leo stepan#7231
6. Vaše Ingame ime: Leoo varazdinac
7. Vaš ID: 23203
1. Zašto želite postati admin?
Želio bi postati admin zato što smatram da sam dovoljno iskusan u RP-u i odlično poznavam pravila igre.Dao bi 100% od sebe na pomognem ljudima.Također bi voli postati admin jer nikada prije nisam mogao da budem i htio bi vidjeti kako je biti admin i kako je to kad pomažeš ljudima.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su da volim pomagati ljudima i to što sam fer prema svima koji me trebaju.Ozbiljan sam i strpljiv u svakoj situaciji.Odluke odnosim pravedno i poslušam svakoga.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje slabosti su te da nisam baš aktivan na serveru, ali kada sam tu onda bi pomagao ko me treba.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Bio bi spreman napustiti RP život da bi postao admin jer smatram kada me netko treba pomoć da mu pomognem
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Bio bi spreman da prodam svoj biznis da postanem admin.
2. Vaše godine: 13.5
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-3h
5. Vaš Diskord: leo stepan#7231
6. Vaše Ingame ime: Leoo varazdinac
7. Vaš ID: 23203
1. Zašto želite postati admin?
Želio bi postati admin zato što smatram da sam dovoljno iskusan u RP-u i odlično poznavam pravila igre.Dao bi 100% od sebe na pomognem ljudima.Također bi voli postati admin jer nikada prije nisam mogao da budem i htio bi vidjeti kako je biti admin i kako je to kad pomažeš ljudima.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su da volim pomagati ljudima i to što sam fer prema svima koji me trebaju.Ozbiljan sam i strpljiv u svakoj situaciji.Odluke odnosim pravedno i poslušam svakoga.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje slabosti su te da nisam baš aktivan na serveru, ali kada sam tu onda bi pomagao ko me treba.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Bio bi spreman napustiti RP život da bi postao admin jer smatram kada me netko treba pomoć da mu pomognem
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Bio bi spreman da prodam svoj biznis da postanem admin.