1. Vaše ime u RL: Leon Pavelic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona (Irska)
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 5h
5. Vaš Diskord: Lpavelic#6001
6. Vaše Ingame ime: Leon Irac
7. Vaš ID: 3748
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Ja želim postati administrator kako bi mogao pomoći igračima da se najbolje provedu dok igraju RP. Isto volim kaznit igrače koji ne poštuju pravila. Volim slušati ljude koje se ne boje nešto reći i stoje za sebe. Mislim da posao koji admin ima je jako zanimljiv i nije lagan ali ja sam spreman za takav potez.
2. Koje su vaše prednosti?
Imam iskustva o RP-u šta nesmijem raditi i šta smijem raditi. drugaciji mi je timezone od ostalih igraca pa mogu provest vise sati u igrici nego ostali
3. Koje su vaše najveće slabosti?
bio sam na Blacklisti zbog nekulturnog igranja, mogu potvrdit da se vise nece nikad ponovit.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno da sam spreman da postanem admin
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona (Irska)
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 5h
5. Vaš Diskord: Lpavelic#6001
6. Vaše Ingame ime: Leon Irac
7. Vaš ID: 3748
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Ja želim postati administrator kako bi mogao pomoći igračima da se najbolje provedu dok igraju RP. Isto volim kaznit igrače koji ne poštuju pravila. Volim slušati ljude koje se ne boje nešto reći i stoje za sebe. Mislim da posao koji admin ima je jako zanimljiv i nije lagan ali ja sam spreman za takav potez.
2. Koje su vaše prednosti?
Imam iskustva o RP-u šta nesmijem raditi i šta smijem raditi. drugaciji mi je timezone od ostalih igraca pa mogu provest vise sati u igrici nego ostali
3. Koje su vaše najveće slabosti?
bio sam na Blacklisti zbog nekulturnog igranja, mogu potvrdit da se vise nece nikad ponovit.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Naravno da sam spreman da postanem admin
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da