Informacije
1. Vaše ime u RL: Lovro
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8+ sati
5. Vaš Diskord: Lovro#0194
6. Vaše Ingame ime: Lovro Darkin
7. Vaš ID: 1777
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
• stvarno volim biti admin, pomagati ostalima, super se osjećam kada pomažem ostalima i pogotovo novim igračima na serveru da shvate kako funkcionira sve. Želim drugima poboljšati nivo RP-a, da bude što manje kršenja pravila i da ne kvare ostalima RP na ovom projektu. Nemam više baš toliku želju za RP, ne znam u kojoj org. da budem, šta da radim, stvarno sam nekako izgubio volju za RP te bih htio biti admin ponovno. Prije se možda baš i nisam pokazao najbolje i kao ozbiljan admin ali sada stvarno želim ponovno raditi kao admin, želim da pokažem da mogu biti stvarno savršen admin, bez gluposti i vrlo ozbiljan. Baš sam se dosta trudio oko toga da na što više ticketa odgovorim i da dam sve od sebe da pomognem ostalima i dao bih sve od sebe da sada budem još bolji ukoliko mi pružite priliku da se pridružim ekipi administratora.
2. Koje su vaše prednosti?
• kao što sam već rekao, igram jako dugo na ovom serveru, jako dobro sam upoznat s velikom većinom RP pravila i pravilima servera, vrlo dobro poznajem server i kako on funkcionira, vrlo dobro sam upoznat s većinom admin komandi i kako to sve funkcionira, voljan sam pomoći svima, kako novim tako i ostalim igračima, strpljiv sam, dosta sam aktivan na serveru, brzo obavljam posao, brzo učim nove stvari, poslušan sam i vrlo marljiv, trudim se da dam sve od sebe kako bih svima pomogao i riješio ono što mi je dužnost
3. Koje su vaše najveće slabosti?
• mislim da nemam bas neke izuzetne slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
• Naravno, ionako više nemam šta za izgubiti u RP životu
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
• Nemam biznis a i da imam prodao bih naravno.
Hvala što ste odvojili vrijeme da pročitate moju aplikaciju za administratore, te se nadam da ćete me uzeti u obzir za ispitivanje, srdačan pozdrav!
- Lovro