1. Vaše ime u RL: Jovan
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: Radnim danima 5-7 a neradnim 8-10
5. Vaš Diskord: Rile#1374
6. Vaše Ingame ime: Joovan Pendrek
7. Vaš ID: 18355
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Pre svega hocu da pomazem novim ljudima a i starim volim posao admina da lose ljude uklonim sa servera znam pravila RP-a video sam kako se radi posao admina i voleo bi da se oprobam u ovome.
2. Koje su vaše prednosti? Mo je prednosti su sto sve radim polako i smireno nikad ne lazem iskren sam igram RP vec 1 godinu a na grandu igram 3 meseca bio sam u svim drazavnim ORG i u bandama i znam pravila i video sam kako se radi duznost admina.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam biznis
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: Radnim danima 5-7 a neradnim 8-10
5. Vaš Diskord: Rile#1374
6. Vaše Ingame ime: Joovan Pendrek
7. Vaš ID: 18355
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Pre svega hocu da pomazem novim ljudima a i starim volim posao admina da lose ljude uklonim sa servera znam pravila RP-a video sam kako se radi posao admina i voleo bi da se oprobam u ovome.
2. Koje su vaše prednosti? Mo je prednosti su sto sve radim polako i smireno nikad ne lazem iskren sam igram RP vec 1 godinu a na grandu igram 3 meseca bio sam u svim drazavnim ORG i u bandama i znam pravila i video sam kako se radi duznost admina.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam biznis