Informacije
1. Vaše ime u RL: Damjan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Prosječna aktivnost na dan: 7h
5. Vaš Diskord: Damjan#0867
6. Vaše Ingame ime: Damjan Magluta
7. Vaš ID: 15439
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?: Smatram da mogu dosta doprinjeti projektu sa mojim iskustvom i znanjem kao Administrator, upoznat sam sa ovim serverom, imam zelju da postanem Admin isto jer mi se Roleplay zivot po malo zdosadio i hteo bi iskoristit svoje Roleplay znanje na neki visi nivo.
2. Koje su vaše prednosti?: Iskusan sam u Roleplay svijetu, znam sta radim, poznajem kazne za prekrsena pravila i volecu svoj posao kao Administrator.
3. Koje su vaše najveće slabosti?: Smatram da ih nemam.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?: Ocu.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator): Bicu spreman.
1. Vaše ime u RL: Damjan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Prosječna aktivnost na dan: 7h
5. Vaš Diskord: Damjan#0867
6. Vaše Ingame ime: Damjan Magluta
7. Vaš ID: 15439
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?: Smatram da mogu dosta doprinjeti projektu sa mojim iskustvom i znanjem kao Administrator, upoznat sam sa ovim serverom, imam zelju da postanem Admin isto jer mi se Roleplay zivot po malo zdosadio i hteo bi iskoristit svoje Roleplay znanje na neki visi nivo.
2. Koje su vaše prednosti?: Iskusan sam u Roleplay svijetu, znam sta radim, poznajem kazne za prekrsena pravila i volecu svoj posao kao Administrator.
3. Koje su vaše najveće slabosti?: Smatram da ih nemam.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?: Ocu.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator): Bicu spreman.
Last edited: