Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Admina

Status
Not open for further replies.

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Nicolas
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 8-10h
5. Vaš Diskord nixqqqq#6981
6. Vaše Ingame ime Nikola Haze
7. Vaš ID 8569

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Mislim da mogu ovaj server učiniti boljim, pre svega pomagao bih ljudima koji su novi, većina admina samo paste-a postavite pov na forum sad, nema svako pov neki novi igraci ne znaju da treba, objasnio bi im pomogao da se snadju, pre svega svoju poziciju ne bih zloupotrebio ili na bilo koji nacin ostetio sebe i druge.
2. Koje su vaše prednosti? Dugogodišnje RP iskustvo i smirenost
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam puno ali imam jednu koju ne vole ljudi, nakon sto mi se ta smirenost u nekoj situaciji istrosi umem da se izvicem na nekog ali naravno to ne bih radio kao admin
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam Biznis.

Mateja_Djoric

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL:
Mateja.
2. Vaše godine: 20.
3. Vremenska zona: GMT+1.
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h-7h radnim danima , a vikendom 8h-14h.
5. Vaš Diskord: Mateja12#2914.
6. Vaše Ingame ime: Don Darkin.
7. Vaš ID: 3698.

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pre svega dosta sam aktivan na serveru i tako da mislim da bi bio korisniji kao administracija, pomagao bi igracima, pojasnio nesto ako nije jasno, da rese situacije i da im lakse bude. Mislim da se moja aktivnost i poslusnost moze iskoristiti u dobre svrhe. Ja sam osoba koja uvek zeli da proba nesto novo i ako mi se svidi ja bih ostao dugo.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su to sto sam dosta aktivan, smiren i u situacijama i snima sve situacije sa dozvoljenim programima , poslusan, al prije svega pravedan i iskren.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam ih.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator).
Da.

Ranisavljevic

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Mateja
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-12h
5. Vaš Diskord: Matejaaa1#9068
6. Vaše Ingame ime: Matke Ranisavljevic
7. Vaš ID: 20231

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?Želim postati admin kako bi uveo pravdu u grad,Hteo bih postat admin zbog toga jer bi htio pomoći novim igračima da se snađu u RP svijetu i da poboljšam grad generalno bio sam admin na sampu na skill areni veoma dugo znam pravila 6.15 pa nadalje,želim pomoći igračima i resiti njihove probleme te im davati savete da bi ih uputio na pravi put.Voleo bih pomoci ostaloj admnistraciji kako bi Grand rp bio medju najboljim serverom.
2. Koje su vaše prednosti? strpljiv sam i uviek saslusam obe strane, bio sam prisutan u dosta RP situacija tako da znam prosuditi šta i kako korektan ljubazan i brzo ucim stvari snalazljiv ako nekad ne bi znao sta da uradim pozvao bi kolegu da mi pomogne u vise situacija imam pov,Najviše se trudim u svojim zadacima.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam nikakve slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Ne posedujem biznis ili firmu,Odgovor je Da

Last edited:

reedjii

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Miloš
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10h
5. Vaš Diskord: Reg1#9359
6. Vaše Ingame ime: Mikile Obama
7. Vaš ID: 6458

Dodatne Informacije
-
Igram vec oko 8 meseci na GrandRP projektu, ucestvovao sam u dosta RP situacija, i u zadnje vreme nisu mi toliko zanimljive kao pre
- Volim da pomazem drugima na svaki moguci nacin, i biti administrator mi dosta pomaze u tome

-
U Crime Organizacijama sam tokom skoro celog igranja na ovom projektu, i mislim da bi bio dobar Curator istih, ali do toga ce da prođe malo vremena ako udjem u administraciju
- Tokom mog igranja na projektu, ucestvovao sam u velikom broju RP situacija
- Kao sto sam vec rekao, volim da pomazem drugima, sto je i jedan od glavnih razloga zasto zelim biti administrator
- Zbog velikog iskustva mislim da dobro poznajem pravila
- Komunikativan sam (Ako osoba sa kojom komuniciram ima bar malo inteligencije)

-
Brzo se iznerviram
- Nestrpljiv sam
- Nepravdu ne podnosim
- Volim da se salim na racun osoba kojima je IQ na zavidno niskom nivou, i toxican sam kad se prave pametni ali se to da resiti u slucaju da postanem admin☺️

4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?: Da

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator): Da

Mixa Dior

Player
Player
Informacije
1.
Vaše ime u RL: Mihailo Nikolic
2.
Vaše godine: 16
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-12h
5. Vaš Diskord: Mixa#8973
6.
Vaše Ingame ime: Fatom Taylor
7.
Vaš ID: 15394

Dodatne Informacije
1.
Zašto želite postati admin?
Hteo bi opet da se oprobam kao administrator i mislim da bi se isto pokazao dobro, znam sva generalna pravila, pravila za lidere, pravila zelene zone, geto pravila, pravila za drzavu, pravila dogadjaja itd... naravno hteo bih opet da iskusim pomaganju ljudi, voleo bih da smanjim krsenje RolePlay pravila kao sto i sami znate ima ih poprilicno dosta, naravno voleo bih da pomazem novim igracima zato sto ih ima poprilicno mnogo, volim da radim forum opet zalbe takodje mi i to nedostaje mnogo, i kao naj bitnije nedostaje mi administracija. Da napomenem opet naravno razumem se previse u RolePlay.

Strpljivost, ljubaznost, profisionalnost, iskusnost, iskrenost, takodje sam brz u radjenju forum zalbi kao i tiketa.

Nekada umem da se iznerviram ali je to bas u retkim skoro nemogucim sitacijama, samo to ostale slabosti nemam.

Naravno.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Naravno.

Hvala na citanju moje aplikacije.

Ovaj put sam naučio pravila bolje nego na prošlo ispitivanje

Nadam se da cemo se druziti opet.

VAŠ MIXA!

Swain Darkin

Well-Known Player
Player
Vaše ime u RL: Stefan
4. Prosječna aktivnost na dan: 11h
5. Vaš Diskord: Swain Darkin#1218
6. Vaše Ingame ime: Swain Darkin
7. Vaš ID: 930

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Evo ovako... Ima par validnih razloga zbog kojih bi hteo biti admin ovog najboljeg roleplay servera na balkanu. Imam zaista jako puno iskustva sa rp-om. Bio sam admin na 4 razlicita Five-m servera i znam dosta razlicith komandi. Zeleo bih da pomognem igracima u odredjenim situacijama, maksimalno bih se zalagao za pravednost i pregledao bih situacije ozbiljno i detaljno.
2. Koje su vaše prednosti? Pored toga sto sam veoma aktivan ima jos dosta prednosti. Veoma sam strpljiv i imam razuma prema svim igracima. Uvek sam tu da pomognem, resim konflitke, situacije koje kvare RP. Najveca prednost sto se tice RP-a je to sto znam pravila veoma dobro. Nisam ih ucio vec sam za ovih 6 godina igranja naucio kroz situacije.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Moja slabost je brzopletost... Volim da uradim sto bolje, a brze. Mali problem u brzopletosti je taj sto u zurbi nekad napravim greskicu.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? Da, spreman sam!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam biznis, ali i da imam prodao bih ga.

Last edited:

Lacman Kurtzman

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL : Antonio
2. Vaše godine : 17,5
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-12H
5. Vaš Diskord : Lacman#5501
6. Vaše Ingame ime: Rico Campbell
7. Vaš ID: 3090

Dodatne Informacije

1.1 -> Zelim da eliminiram sve osobe koje krse RP Pravila i ubijaju svakom igracu volju za RolePlay-om.
1.2 -> Volio bih da pomazem igracima da poboljsaju svoj RolePlay i da sankcionisem svaku osobu koja ometa RolePlay.

2. Dodatno:
2.1 -> Imam dosta iskustva sa RolePlay-om.
2.2 -> Bio sam administrator i znam koja je to odgovornost.
2.3 -> Volim pomagati ljudima u raznim situacijama.

3. Koje su vaše prednosti?
3.1 -> Strpljiv sam i nisam brzoplet u donosenju svojih odluka.
3.2 -> Uvijek saslusam jednu i drugu stranu price te samim time donesem ispravno rijesenje.
3.3 -> Slusam naredjenja svojih nadredjenih.
3.4 -> Imam dosta iskustva sa RolePlay-om i RP pravilima.

4. Koje su vaše najveće slabosti?
4.1 -> Nemam ih.

5. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
5.1 -> Naravno.

6. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?

6.1 -> Naravno.

Luka -_-

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Marko
3. Vremenska zona: GTM +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-13h
5. Vaš Diskord: Nikola_Wbear#4597
6. Vaše Ingame ime:Nikola Wbear
7. Vaš ID:26448

Dodatne Informacije
*Zelim postati deo GrandRS administracije iz razloga sto sam bio admin na EN1 i malo mi dosadio strani jezik te sam napustio administraciu.Uvidevsi ceste greske.
koji ljudi prave odlucio sam da i ovde pomognem da se RolePlay poboljsa.
*Znam pravila te dobro uvidjam greske igraca;
*Strpljiv sam;
*Vec imam pred znanje kao admin.
*U nekin situacijama sam previse strog kada neko pokusa da me iskoristi kao deo administracije.
*Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
*Da

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Vaše ime u RL: Marko
4. Prosječna aktivnost na dan: 4h – 8h na dan
5. Vaš Diskord: mirkic#1654
6. Vaše Ingame ime:
Walter Willson
7. Vaš ID 6178

Dodatne Informacije

Želim postati admin kako bi uveo pravdu u grad i sredio dosta stvari u gradu, počevši od kršenja pravila, dosta novih igrača uđe kako bi ubijalo druge igrače iz zabave te njih treba uvesti na pravi put, želim pomoći igračima i riješiti njihove probleme te im davati savjete da bi ih uputio na pravi put. Volio bih pomoći ostaloj administraciji Grand RP kako bi roleplay servera se poboljšao kako bi Grand RP bio jedan od najboljih roleplay servera.

-Poznajem RP pravila te većinu pravila servera
-Ponajviše ozbiljnost te poštovanje prema svima
-Najviše se trudim u svojim zadacima
-u svakom trenutku imam POV situacije

ponekad se nadem u trenutcima gdje se lago iznerviram makar to je rijetko.

Naravno.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Neposedujem biznis.

Andrej Kurosaki

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL:
Andrej
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-5+ sati
5. Vaš Diskord: Andrej#2378
6. Vaše Ingame ime: Andrej Pixis
7. Vaš ID: 66

Dodatne Informacije

1.
Zašto želite postati admin?
Htio bi postati admin zbog toga jer vidim da ima dosta novih igraca koji neznaju pravila i da im pomognem da nauce kako pravilno igrati RP i da pomognem svakome. Postujem sve igrace i želio bi da drugi rade isto.

Proveo vec više od jednu godinu na grand rp serverima poceo sam sa engleskim pa sam se prebacio cim je RS server otvoren
Dosta dobro poznajem pravila i imam iskustava iz prijasnjih rp servera na fivem-u i SAMP-a. Razumljiv sam i vjerujem da bih mogao biti admin ili asistent adminima ali s vremenom bi želio napredovati.

Nerviram se kad se ljudi svađaju uvezi irl stvari u grandu.

Da.

Da. Vec sam ga prodao.

A1eksa

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Aleksa
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-11h
5. Vaš Diskord: A1eksa#8040
6. Vaše Ingame ime: Aleksa Obama
7. Vaš ID: 18106

Dodatne Informacije
-Zelim da postanem admin zato sto igram na grandovom serveru vec godinu dana i dosadio mi je rp, mislim da bih mogao dosta da doprinesem sa svojim znanjem na ovom serveru kao admin i volim da pomazem ljudima.
-Vrlo dobro znam rp pravila, imam iskustva kao admin, strpljiv sam i dosta aktivan.
-Smatram da nema slanosti.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
-Da.
-Da

Sal Swayze

Player
Player
1. Vaše ime u RL Mladjo
2. Vaše godine 19
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 10+ sati
5. Vaš Diskord Sal#4344
6. Vaše Ingame ime Sal Swayze
7. Vaš ID 114

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim pomoci razvoju servera i prije svega pomoci novim igracima, iskustvom sa RP-om sakupljam od svoje devete godine kada sam prvi put usao na SAMP server, imam poprilicno iskustva i sa FiveM i sa RAGE serverima.Rad sam za raznorazne interakcije sa igracima sa bilo kojeg kraja Balkana, sve radi poboljsanja njigove RP igre i samog uzivaja igrajuci na serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Velika aktivnost na serveru, iskustvo sa engleskog servera, odlicno poznavanje skripte servera, ljubaznost i stalozenost.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da

ucjibxacbnh

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Uros
2. Vaše godine: 16
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h+
5. Vaš Diskord: Uros#8869
6. Vaše Ingame ime: Uros Skoric
7. Vaš ID: 17150

Dodatne Informacije
- Voleo bih da postanem admin zato sto volim da pomazem igracima Grand RolePlaya i da poboljsam grand RP. Takodje imam iskustva kao admin zato sto sam bio admin na drugim serverima. Mislim da sam sposoban biti admin ovog servera jer znam bas dobro pravila servera, takodjer sam spreman obavljati duznost admina.
-Igram grand RolePlay vec 4 meseca i stekao sam iskustvo na ovom RP serveru. Jako sam Strpljiv, uvek cu saslusati svakoga, aktivan sam dosta, Nepravim gluposti, donosim ispravne odluke, jako sam odgovorna osoba, veoma sam ljubazan lepo komuniciram sa igracima, takodje ako treba saslusacu vise puta pa cu tek onda doneti ispravnu odluku i dosta bih se trudio da obavljam odlicno posao admina.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nevolim nepravdu
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam biznis

Leo Swayzze

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Jovan
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: radnim, danima 5 sati neradnim 8 sati
5. Vaš Diskord: Rile#1374
6. Vaše Ingame ime: Jovan Reyil
7. Vaš ID: 18355

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? proveo sam dosta vremena na ovom serveru bio sam u svi ORG lepo se ponasam bio sam na SAMPU i FiveM sam bio admin i sto je naj bitnije volim da pomezem

2. Koje su vaše prednosti? Lepo se ponasam znam pravila lepo se znalazim
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam ih.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da naravno!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam, ga niti necu kupovati!

Ari1122

https://www.youtube.com/watch?v=Y2C5n_eXrq4
Player
1. Vaše ime u RL Mladjo
2. Vaše godine 19
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 10+ sati
5. Vaš Diskord Sal#4344
6. Vaše Ingame ime Sal Swayze
7. Vaš ID 114

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim pomoci razvoju servera i prije svega pomoci novim igracima, iskustvom sa RP-om sakupljam od svoje devete godine kada sam prvi put usao na SAMP server, imam poprilicno iskustva i sa FiveM i sa RAGE serverima.Rad sam za raznorazne interakcije sa igracima sa bilo kojeg kraja Balkana, sve radi poboljsanja njigove RP igre i samog uzivaja igrajuci na serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Velika aktivnost na serveru, iskustvo sa engleskog servera, odlicno poznavanje skripte servera, ljubaznost i stalozenost.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da
Necete valjda njega opet da primite u administraciju

Stiven Ricardo

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Stefan
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h+
5. Vaš Diskord:Cane Silni#1114
6. Vaše Ingame ime:Cane Silni
7. Vaš ID:18028

-Zelim postati Admin zato sto sam dugo u ovom gradu bio sam u svakoj Organizaciji i zelim se oprobati u administraciji.
Mislim da bi svoj posao kao admin jako dobro radio i resavao,jako sam ozbiljna osoba i znam sta zelim,Trudio bi se da sto vise odrzim RolePlay u nasem gradu.
_____________________________________________________________________________________________________

-Moje prednosti su da sam jako smirena i ozbiljna osoba u svakoj situaciji,jako se trudim da radim ono sto zelim i volim
imam jos jako puno prednosti koje bi iskazao kada bi postao administrator i pomagao serveru i RolePlay-u u njemu.
_____________________________________________________________________________________________________

-Nemam nikakvih slabosti jako sam smirena i razumljiva osoba sa svima.

4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
-Spreman sam napustiti svaki vid mog RolePlay zivota kako bi se oprobao u Administraciji.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
-Naravno prodacu svoj biznis kako bi neko od RolePlay igraca imao nekakvu zaradu i imao interes za igrom i nasim gradom.

-HVALA NA PAZNJI!!-

:devilish:CANE SILNI:devilish:

*******************************************************************************************
Pogledajte izvornu sliku

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Nicolas
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 8-10h
5. Vaš Diskord nixqqqq#6981
6. Vaše Ingame ime Nikola Haze
7. Vaš ID 8569

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Mislim da mogu ovaj server učiniti boljim, pre svega pomagao bih ljudima koji su novi, većina admina samo paste-a postavite pov na forum sad, nema svako pov neki novi igraci ne znaju da treba, objasnio bi im pomogao da se snadju, pre svega svoju poziciju ne bih zloupotrebio ili na bilo koji nacin ostetio sebe i druge.
2. Koje su vaše prednosti? Dugogodišnje RP iskustvo i smirenost
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam puno ali imam jednu koju ne vole ljudi, nakon sto mi se ta smirenost u nekoj situaciji istrosi umem da se izvicem na nekog ali naravno to ne bih radio kao admin
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Nemam Biznis.

Lana Trippin

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikola
4. Prosječna aktivnost na dan: 10+
5. Vaš Diskord: Niksa#5638
6. Vaše Ingame ime: Niksa Veliki
7. Vaš ID; 12925

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati pomocnik administracije jer igram na serveru vec 6 mjeseci svakoga dana.
U 6 mjeseci sam naučio sve o serveru i zato mislim da bi bio dobar pomocnik jer bi imao odgovore na sva pitanja.
2. Koje su vaše prednosti? Znam da pričam s ljudima i imam strpljanja objasnit svima sta god me pitaju.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Pomoćnik administracije
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Pomoćnik administracije

Last edited:

Zile_Yip

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Zivojin

3. Vremenska zona:GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h

5. Vaš Diskord:Zile Yip#2066

6. Vaše Ingame ime: Ziile Yip

7. Vaš ID:17704

Dodatne Informacije

1. Hteo bih da poboljsam rp, da ne bude svadja i prepirke na serveru. Zelim da probam da budem sto bolji admin i da pomazem igracima. RP zivot me je malo smorio zato sto sam bio u svakoj drzavnoj i kriminalnoj organizaciji pa bih sada volio da budem admin i da mojim prisustvom pomognem administraciji i da dam sve od sebe. Volim ovu igricu i ovaj RP server i sada kada imam iskustva u svakoj organizaciji probao bih da budem i admin.

2. Moje prednosti su zato sto mogu biti aktivan mnogo vremena i da budem uvjek tu u trenutcima kada sam potreban. Nisam toxic uvjek bih bio tu za svakog igraca da pomognem. Strpljiv sam i mnogo razuman i uvjek zelim da bude pravedno.

3. Moje slabosti su to sto ne volim ne pravdu i uvjek zelim da uradim postene odluke

4. Spreman sam da ostavim RP zivot i da predjem u admine

5. Da spreman sam da prodam biznis kako bih postao admin

HVALA NA CITANJU I SRECNO SVIMA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom