Informacije
1. Vaše ime u RL: Andrej
2. Vaše godine(ooc): 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosečna aktivnost na dan: 5-7h
5. Vaš Diskord: Andrej Laziccc#0705
6. Vaše ingame ime: Ratko Kamikaza
7. Vaš ID:24314
Dodatne informacije
1. Zašto želite da postanete admin?
Zeleo bih da se oprobam u novom iskustvu, naravno bio bih mu lojalan, obožavam da pomažem novim igračima. U svom RolePlay svetu sam postigao sve što sam hteo, bio sam u skoro svim državnim organizacijama.Dobro znam pravila servera i mislim da bih se dobro snašao na poziciji Administratora.Želim da probam nešto novo.Takodje bih voleo da kažnjavam igrače da bih napravili bolji RP server. Pregledavao Bih žalbe na forumu jer mi je to zanimljivo i svakako ih svaki dan i gledam.Mislim da sam spreman postati admin jer mi je RolePlay život na neki način i dosadio.
2. Koje su vaše prednosti?
Ozbiljnost, Smiren sam, Poslušnost, Dosta sam aktivan, Nisam toxičan, brzo i pametno donosim odluke, dobra komunikacija i pre donosenja odluke uvek odslusam obe strane pa donesem odluku.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Tvrdoglavost, mrzim nepravdu i mrzim laži.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da, naravno!
5. Hoćete li bitni spremni svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis, ali da imam biznis bio bih spreman prodati ga.
1. Vaše ime u RL: Andrej
2. Vaše godine(ooc): 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosečna aktivnost na dan: 5-7h
5. Vaš Diskord: Andrej Laziccc#0705
6. Vaše ingame ime: Ratko Kamikaza
7. Vaš ID:24314
Dodatne informacije
1. Zašto želite da postanete admin?
Zeleo bih da se oprobam u novom iskustvu, naravno bio bih mu lojalan, obožavam da pomažem novim igračima. U svom RolePlay svetu sam postigao sve što sam hteo, bio sam u skoro svim državnim organizacijama.Dobro znam pravila servera i mislim da bih se dobro snašao na poziciji Administratora.Želim da probam nešto novo.Takodje bih voleo da kažnjavam igrače da bih napravili bolji RP server. Pregledavao Bih žalbe na forumu jer mi je to zanimljivo i svakako ih svaki dan i gledam.Mislim da sam spreman postati admin jer mi je RolePlay život na neki način i dosadio.
2. Koje su vaše prednosti?
Ozbiljnost, Smiren sam, Poslušnost, Dosta sam aktivan, Nisam toxičan, brzo i pametno donosim odluke, dobra komunikacija i pre donosenja odluke uvek odslusam obe strane pa donesem odluku.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Tvrdoglavost, mrzim nepravdu i mrzim laži.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da, naravno!
5. Hoćete li bitni spremni svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis, ali da imam biznis bio bih spreman prodati ga.
Last edited: