. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10sati
5. Vaš Discord: Ivan gedora#1704
6. Vaše ime u igri: Don Sheky
7. Vaš ID: 36183
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim postati admin ovoga servera kako bih pomogao administratorima i novijim igracima,oduvek mi je bila zelja postati admin,
zelja mi je bila da idem na reportove koje ljudi salju da im pomognem,imam dosta iskustva oko rp-a znam da se snadjem dobre u rp
situacijama,ne volim krsiti pravila nego ih postovati znam resiti probleme kada je neko bezobrazan na lep nacin ne sa svadjom,
siguran sam da sam sposoban postati administrator ovoga servera.
2. Koje su vaše prednosti?
-Odgovoran sam,pazljiv sam,nisam drzak,volim pomagati,nisam lenj, imam dosta iskustva oko rp-a
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-nemam slabost.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi big postali admin?
- Da, naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Da!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10sati
5. Vaš Discord: Ivan gedora#1704
6. Vaše ime u igri: Don Sheky
7. Vaš ID: 36183
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim postati admin ovoga servera kako bih pomogao administratorima i novijim igracima,oduvek mi je bila zelja postati admin,
zelja mi je bila da idem na reportove koje ljudi salju da im pomognem,imam dosta iskustva oko rp-a znam da se snadjem dobre u rp
situacijama,ne volim krsiti pravila nego ih postovati znam resiti probleme kada je neko bezobrazan na lep nacin ne sa svadjom,
siguran sam da sam sposoban postati administrator ovoga servera.
2. Koje su vaše prednosti?
-Odgovoran sam,pazljiv sam,nisam drzak,volim pomagati,nisam lenj, imam dosta iskustva oko rp-a
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-nemam slabost.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi big postali admin?
- Da, naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Da!
Last edited: