Informacije:
1. Vaše ime u RL: Vlada
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-10h
5. Vaš Diskord: vlada#6912
6. Vaše Ingame ime: Vlada Flow
7. Vaš ID: 19485
Dodatne Informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Vec neko vreme imam zelju postati assistent administracije, pa mi se sad ukazala prilika za to. Kao bivsi lider sahp-a i bivsi assistent administracije, dosta dobro poznajem pravila i imam dosta iskustva. Voleo bih da pomazem ljudima i da me svi gledaju kao njihovog prijatelja, imao bih vremena i strpljenja da odgovaram na sva pitanja.
2. Koje su vaše prednosti?
Odgovoran i strpljiv sam, veoma sam smiren u ozbiljnim situacijama i donosim dobre odluke.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne volim nepravdu.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Jos uvek ne, prijavljujem se za assistenta.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
1. Vaše ime u RL: Vlada
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-10h
5. Vaš Diskord: vlada#6912
6. Vaše Ingame ime: Vlada Flow
7. Vaš ID: 19485
Dodatne Informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Vec neko vreme imam zelju postati assistent administracije, pa mi se sad ukazala prilika za to. Kao bivsi lider sahp-a i bivsi assistent administracije, dosta dobro poznajem pravila i imam dosta iskustva. Voleo bih da pomazem ljudima i da me svi gledaju kao njihovog prijatelja, imao bih vremena i strpljenja da odgovaram na sva pitanja.
2. Koje su vaše prednosti?
Odgovoran i strpljiv sam, veoma sam smiren u ozbiljnim situacijama i donosim dobre odluke.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne volim nepravdu.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)