Informacije
1. Vaše ime u RL: Milan
2. Vaše godine: 28
3. Vremenska zona +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6+h
5. Vaš Diskord: corleone#2884
6. Vaše Ingame ime: Simon Corey
7. Vaš ID: 41668
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Koliko igram generalno RP servere, ranije od 2009. godine SAMP do prošle godine, a sada i ovo, želja mi je kao i ranije - očistiti server od ljudi koji kvare igru, toksični su, krše neprestano pravila, uznemiravaju druge. Na SAMP sam bio nekih 5 godina admin sve ukupno, a ovdje se toliko ne razlikuje, osim što ima neka pravila što se drukčije zovu. Iskreno, previše je toksičnosti zavladalo na serveru, previše kršenja pravila. Nekako, uveo bi ukoliko ta opcija bude postojala i tzv. report gdje će uloga admina biti nekako i aktivnija. Želja mi je pokušati, probati, mislim da mi iskustva ne fali, a do vas je koliko ćete to iskustvo gledati.
2. Koje su vaše prednosti?
Prednosti su poveliko iskustvo igranja roleplaya (skoro 13 godina) gdje sam prošao apsolutno sve - od lidera org, helpera, vođe helpera i admina. Znam dobro procjeniti šta je greška, a šta nije i vrlo brzo reagujem na probleme. Pritom, iskustvo imam i u specu i to bih najviše radio
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Što se mene kao mene tiče, nemam, samo je da se tako izrazim slabost što sam aktivan od 16h radnim danima jer radim.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Spreman.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator): Nemam biznis.