1. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-8h
5. Vaš Diskord: ivan.987.
6. Vaše Ingame ime: Miki Delon
7. Vaš ID:24602
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin zato jer mi je vec dosadio RP,to mi je prvi glavni razlog,samim time znam da sam sposoban za ovo i da mogu puno doprineti kao admin.Isto tako zelio bi i volio bi pomagati novim igračima u RP-u.Ovo bi bili neki glavni razlozi!!
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su da sam odgovoran i volim saslusati druge kako i šta.Znam da ljudi vole kada admini brzo odgovaraju i stizu samim time nastojao bih se maksimalno truditi da brzo odgovaram i pomazem drugima da poboljsam RP drugima i sebi.Imam iskustva sa dosta RP servera .Znam dosta dobro oko ove platforme.Volio bih pomagati i kazniti kad ce biti potrebno,naravno ljepse bi mi bilo da pomazem nego kaznjavam ali ako se mora kazniti i to se radi!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
To da nekad nisam tu ali to je rijetko.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Da,naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Nemam biznis ali DA.
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-8h
5. Vaš Diskord: ivan.987.
6. Vaše Ingame ime: Miki Delon
7. Vaš ID:24602
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin zato jer mi je vec dosadio RP,to mi je prvi glavni razlog,samim time znam da sam sposoban za ovo i da mogu puno doprineti kao admin.Isto tako zelio bi i volio bi pomagati novim igračima u RP-u.Ovo bi bili neki glavni razlozi!!
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su da sam odgovoran i volim saslusati druge kako i šta.Znam da ljudi vole kada admini brzo odgovaraju i stizu samim time nastojao bih se maksimalno truditi da brzo odgovaram i pomazem drugima da poboljsam RP drugima i sebi.Imam iskustva sa dosta RP servera .Znam dosta dobro oko ove platforme.Volio bih pomagati i kazniti kad ce biti potrebno,naravno ljepse bi mi bilo da pomazem nego kaznjavam ali ako se mora kazniti i to se radi!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
To da nekad nisam tu ali to je rijetko.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Da,naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Nemam biznis ali DA.
Last edited: