Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikola Velikic
2. Vaše godine 19
3. Vremenska zona Belgrade
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 8h
5. Vaš Diskord Dzoni#3044
6. Vaše Ingame ime: Don Magluta
7. Vaš ID: 35
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin zato sto imam iskustva i kao admin a i kao sam igrac. U dodiru sam sa Grand-om vec 10 meseci i mislim da sam sa iskustvom kompatibilan za tu poziciju .
2. Koje su vaše prednosti ?
Moje prednosti su to sto imam dosta iskustva i strpljenja i mogu da donesem ispravnu odluku u odredjenom trenutku . Znam da se nosim sa ljudima kada su nervozni ili lose raspolozeni. Svaki put saslusam igraca, pregledam dokaze ako treba posavetujem se sa drugim administratorom pre donosenja odluke !
3. Koje su vaše najveće slabosti ?
Moj temperament !
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Ne zelim da budem ASISTENT !
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
1. Vaše ime u RL: Nikola Velikic
2. Vaše godine 19
3. Vremenska zona Belgrade
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 8h
5. Vaš Diskord Dzoni#3044
6. Vaše Ingame ime: Don Magluta
7. Vaš ID: 35
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin zato sto imam iskustva i kao admin a i kao sam igrac. U dodiru sam sa Grand-om vec 10 meseci i mislim da sam sa iskustvom kompatibilan za tu poziciju .
2. Koje su vaše prednosti ?
Moje prednosti su to sto imam dosta iskustva i strpljenja i mogu da donesem ispravnu odluku u odredjenom trenutku . Znam da se nosim sa ljudima kada su nervozni ili lose raspolozeni. Svaki put saslusam igraca, pregledam dokaze ako treba posavetujem se sa drugim administratorom pre donosenja odluke !
3. Koje su vaše najveće slabosti ?
Moj temperament !
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)