Osnovne Informacije:
1. Vaše ime u RL: Aleksandar Knežević
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: UTC-5
4. Prosječna aktivnost na dan: Od 8-12h
5. Vaš Diskord: kneledrill#7245
6. Vaše Ingame ime: Knele Drill
7. Vaš ID: 10562
Dodatne Informacije:
1.Zašto želite postati admin?
- Želim da postanem deo administrativnog tima Grand RolePlay-a, a za to imam više razloga. Jedan od njih je da sam postigao sve što se moglo postići kao karakter. Imao sam kuću, biznis, porodicu pa i sve ostalo što se može imati. Svi na serveru me znaju kao dobrog i poštenog. Ni jednom nisam dobijao upozorenja ili banove. Kršio pravila nisam. Trudio sam se da RolePlay-am koliko je bilo moguće. Sada kada sam završio sa pričom svog karaktera, želim da pomognem drugima i da oni iskuse dobru stranu RolaPleya ovde. I nadam se da ću biti u mogućnosti to i da učinim.
2. Koje su vaše prednosti?
- Imam mnogo prednosti u odnosu na druge, u RolePlay svetu sam već 10 godina od samog početka SAMP-a pa sve do sada. Imam ogromno iskustvo što se tiče pravila, vodio sam sve organizacije moguće po više puta. Bio sam administrator na mnogo poznatih balkanskih servera kao što su Old School Balkan, Revolucija, Panama, N Team i ostali. Bio sam šef administracije na Old School-u. Posao administratora mi je dobro poznat i zato bih hteo da to budem i ovde.
3.Koje su vaše najveće slabosti?
- Nemam slabosti, imam samo manjak znanja o vašim administrativnim komandama.
4.Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
- Da, naravno da ću biti spreman napustiti život svog RP karaktera.
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
- Ne posedujem ni jedan biznis više, sve sam biznise prodao. Ali naravno, da imam neki biznis bio bih spreman prodati ga.
1. Vaše ime u RL: Aleksandar Knežević
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: UTC-5
4. Prosječna aktivnost na dan: Od 8-12h
5. Vaš Diskord: kneledrill#7245
6. Vaše Ingame ime: Knele Drill
7. Vaš ID: 10562
Dodatne Informacije:
1.Zašto želite postati admin?
- Želim da postanem deo administrativnog tima Grand RolePlay-a, a za to imam više razloga. Jedan od njih je da sam postigao sve što se moglo postići kao karakter. Imao sam kuću, biznis, porodicu pa i sve ostalo što se može imati. Svi na serveru me znaju kao dobrog i poštenog. Ni jednom nisam dobijao upozorenja ili banove. Kršio pravila nisam. Trudio sam se da RolePlay-am koliko je bilo moguće. Sada kada sam završio sa pričom svog karaktera, želim da pomognem drugima i da oni iskuse dobru stranu RolaPleya ovde. I nadam se da ću biti u mogućnosti to i da učinim.
2. Koje su vaše prednosti?
- Imam mnogo prednosti u odnosu na druge, u RolePlay svetu sam već 10 godina od samog početka SAMP-a pa sve do sada. Imam ogromno iskustvo što se tiče pravila, vodio sam sve organizacije moguće po više puta. Bio sam administrator na mnogo poznatih balkanskih servera kao što su Old School Balkan, Revolucija, Panama, N Team i ostali. Bio sam šef administracije na Old School-u. Posao administratora mi je dobro poznat i zato bih hteo da to budem i ovde.
3.Koje su vaše najveće slabosti?
- Nemam slabosti, imam samo manjak znanja o vašim administrativnim komandama.
4.Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
- Da, naravno da ću biti spreman napustiti život svog RP karaktera.
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
- Ne posedujem ni jedan biznis više, sve sam biznise prodao. Ali naravno, da imam neki biznis bio bih spreman prodati ga.