Informacije
1. Vaše ime u RL Anđelko
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 5 - 8 sati
5. Vaš Diskord Andelko#7066
6. Vaše Ingame ime Andelko Madeyro
7. Vaš ID 1034
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati asistent administracije iz razloga jer sam osoba koja voli pomagati drugim igračima. Smatram da bi ko asistent administracije mogao pomoci drugim igracima da im prenesem svoje iskustvo i znanje za Grand.
2. Koje su vaše prednosti?
Volim pomagati drugima, svaku situaciju pogledam iz svih uglova i odluku donesem korektno prema svima
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne podnosim toxicne ljude pa znam puknut od njih no kao Asistent bi se suzdržavao provokacija.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Prijavljujem se za asistenta administracije
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
1. Vaše ime u RL Anđelko
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 5 - 8 sati
5. Vaš Diskord Andelko#7066
6. Vaše Ingame ime Andelko Madeyro
7. Vaš ID 1034
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati asistent administracije iz razloga jer sam osoba koja voli pomagati drugim igračima. Smatram da bi ko asistent administracije mogao pomoci drugim igracima da im prenesem svoje iskustvo i znanje za Grand.
2. Koje su vaše prednosti?
Volim pomagati drugima, svaku situaciju pogledam iz svih uglova i odluku donesem korektno prema svima
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne podnosim toxicne ljude pa znam puknut od njih no kao Asistent bi se suzdržavao provokacija.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Prijavljujem se za asistenta administracije
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis