Informacije
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-7H
5. Vaš Diskord:Nemanja Pavicevic#2610
6. Vaše Ingame ime: Kegla Sefovic
7. Vaš ID: 7048
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Volim da pomazem ljudima, bio sam admin i voleo sam posao admina ali sam zbog obaveza morao da izadjem pa bih voleo da se vratim i da ponovo budem deo admin tima. Takodje bih uvek bio tu da pomognem novim igracima da se snadju oko svega sto im nije jasno.
2. Koje su vaše prednosti?
Poznajem sva pravila servera, kao i sva RP pravila,
Uvek prvo razmislim pre nego sto donesem neku odluku,
Uvek bih sagledao celu situaciju i ukoliko nisam siguran u vezi necega konsultovao bih se sa vecim adminima,
Do jula sam bio admin 3 meseca tako da znam sve kako funkcionise ali sam morao da izadjem zbog obaveza, putovanja i nisam bio toliko aktivan, takodje sam bio i u dosta organizacija high command pa znam kako funkcionise sve i mislim da bih bio dobar curator.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koje bi mogle da mi smetaju u poslu admina.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da.
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-7H
5. Vaš Diskord:Nemanja Pavicevic#2610
6. Vaše Ingame ime: Kegla Sefovic
7. Vaš ID: 7048
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Volim da pomazem ljudima, bio sam admin i voleo sam posao admina ali sam zbog obaveza morao da izadjem pa bih voleo da se vratim i da ponovo budem deo admin tima. Takodje bih uvek bio tu da pomognem novim igracima da se snadju oko svega sto im nije jasno.
2. Koje su vaše prednosti?
Poznajem sva pravila servera, kao i sva RP pravila,
Uvek prvo razmislim pre nego sto donesem neku odluku,
Uvek bih sagledao celu situaciju i ukoliko nisam siguran u vezi necega konsultovao bih se sa vecim adminima,
Do jula sam bio admin 3 meseca tako da znam sve kako funkcionise ali sam morao da izadjem zbog obaveza, putovanja i nisam bio toliko aktivan, takodje sam bio i u dosta organizacija high command pa znam kako funkcionise sve i mislim da bih bio dobar curator.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koje bi mogle da mi smetaju u poslu admina.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da.