Informacije
1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-11h
5. Vaš Diskord: Extreme#4955
6. Vaše Ingame ime: Stefke Rose
7. Vaš ID: 5338
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pošto imam dosta vremena kad ništa ne radim na serveru voleo bih odgovarati igračima na pitanja u vezi servera. Mene često nervira kad moram čekati duže vreme na odgovor administracije i smatram da bih ja sam mogao to dosta promeniti.
2. Koje su vaše prednosti?
Moja velika prednost je aktivnost, mogu često provoditi preko 10 sati na serveru. Ljubazan sam i mogu rado poslušati kritiku drugih. S obzirom da igram na ovom projektu godinu dana upoznat sam sa svim pravilima servera.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smatram da nemam slabosti u ovom sektoru što bi mi otežalo odgovaranje na pitanja.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
Prijava za Asistenta Administracije
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
1. Vaše ime u RL: Stefan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-11h
5. Vaš Diskord: Extreme#4955
6. Vaše Ingame ime: Stefke Rose
7. Vaš ID: 5338
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pošto imam dosta vremena kad ništa ne radim na serveru voleo bih odgovarati igračima na pitanja u vezi servera. Mene često nervira kad moram čekati duže vreme na odgovor administracije i smatram da bih ja sam mogao to dosta promeniti.
2. Koje su vaše prednosti?
Moja velika prednost je aktivnost, mogu često provoditi preko 10 sati na serveru. Ljubazan sam i mogu rado poslušati kritiku drugih. S obzirom da igram na ovom projektu godinu dana upoznat sam sa svim pravilima servera.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smatram da nemam slabosti u ovom sektoru što bi mi otežalo odgovaranje na pitanja.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Last edited: