sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Došao si na mjesto gdje pljačkamo da provociraš, brojano ti je da odeš jer je tu pljačka.sve u pov
udario sam te slucajno jer te nisam vidio i sta stojis na sred putaImao si dosta vremena da nas zaobidjes, namerno si se zaleteo i pokupio nas, zatim dolazis i provociras, ja mislim da samo ti trebas biti kaznjen.
Kačiš bezveze brojano ti je da odeš a ti si došao da trollaš i da zoveš admine nebi li netko nešto prekršio da ti bude ljepše u životu.udario sam te slucajno jer te nisam vidio i sta stojis na sred puta
na 1:45 69543 id citiram njegove rijeci kolega neki debili su ovde na cesti to ti je 3.1ja neznam gde ti vidis 3.1 al nna znanje admina ova osoba 69543 sto govori kolega Mammootthy sto je njegovo prezime ing
nek odluci administracijaKačiš bezveze brojano ti je da odeš a ti si došao da trollaš i da zoveš admine nebi li netko nešto prekršio da ti bude ljepše u životu.
Ovo ako ti je bait ja onda ne znam nistaAu kakav baiter namerno se vraca kod njih kazniti za bait gospodina …
vidi se da ne znas...Ovo ako ti je bait ja onda ne znam nista![]()
Zanimljivovidi se da ne znas...
nego sta je ovo namerno dolazis do njih eto cisto onako ?
Pa kacio sam vise puta jer baitaju mene i govore mi sve i svasta ali nebitno neka leze malokacio si vise puta momka i sad si namerno dosao kako bi opet ponovio isto nemoj i ti da se pravis lud kad znas sta ti je cilj....
Brojano ti je prijatelju a ti straha za život nisi imao, također u 0.10 si napravio CR i VDM, mogao si lijepo stati ali si odlučio proć kroz sve kao da te boli k što možeš nekoga ubiti. Jak RolePlayPa kacio sam vise puta jer baitaju mene i govore mi sve i svasta ali nebitno neka leze malo![]()
Jesi ti pogledao moj video jel se culo da brojis ne ja cr ni vdm nisam uradio naletio si na mene stao sam da ti se izvinim sto sam te slucajno uradio ali kad se pravi te mangupi evo izvolte pa se pravi te jos mangupiBrojano ti je prijatelju a ti straha za život nisi imao, također u 0.10 si napravio CR i VDM, mogao si lijepo stati ali si odlučio proć kroz sve kao da te boli k što možeš nekoga ubiti. Jak RolePlay![]()
pravopis ti nije jaca strana al bitno da si naucio da kacisJesi ti pogledao moj video jel se culo da brojis ne ja cr ni vdm nisam uradio naletio si na mene stao sam da ti se izvinim sto sam te slucajno uradio ali kad se pravi te mangupi evo izvolte pa se pravi te jos mangupi![]()
Au hvala na pohvali zahvaljujempravopis ti nije jaca strana al bitno da si naucio da kacis
pravi te ....
pravite lepotane