By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jel bmx u pitanju?ja bi samo zamolio Danijela Zampu i Mikija Zampu iz Venoma da mi spuste chip tuning na 50% da tjunam biciklo
Dal je clan porodice Zampa Company ili Zampa Campany? Vise ne mogu razluciti tko je tko obzirom da je postalo jako popularno uzimati tuđa imena, lazno reklamirati biznise, a i imena porodica, pogotovo mijenjati ime lidera i familije koja ima status neformalne organizacije.Nakon oglasa koji sam objavio gdje tražim osobu koja je član porodice Zampa. Zasiguran sam kako mi se javljaju članovi te porodice i psuju mi roditelje.
Zampa Company ali mislim kako to nije tolko bitno aj sam to samo napomenuo radi toga sto su ljudi iz te porodice vrijerdali roditelje i mislim kako bi trebalki dobiti nekakvu kaznu za to jer to nije uredo nevezano za uzimanje trudih i mena i tako daljeDal je clan porodice Zampa Company ili Zampa Campany? Vise ne mogu razluciti tko je tko obzirom da je postalo jako popularno uzimati tuđa imena, lazno reklamirati biznise, a i imena porodica, pogotovo mijenjati ime lidera i familije koja ima status neformalne organizacije.