Pov . Bez razloga krenuli pucati po meni . i cr 11003
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!takodje da napomenem, mi smo stajali ispred bolnice kada je decko dosao, parkirao ispred nas i bez raloga prvi uputio uvrede da mu se nismo ni obratili, zbog ovakvih napacenih klinaca dobri serveri propadaju.Ne znam da li je potrebno da stavljam POV kada nas je kod bolnice lupao kolima, a drugo mozete pogledati njegov chat i uvrede koje je pisao i prozivao da izadjemo van Green zone i onda kad izadjemo place,
tuzan zivot jednog deteta sa klikerima u gacama.
Imas previse kazni kako mogu da vidim vdm,cr. i tako dalje smiri se i ne radi probleme dzaba
evo i moj POV kada je decko krenuo da prevazilazi sve granice pa sam poceo da snimam.
Nisam stavio deo gde smo ga ubili, mislim ima ga on
ti decko ne znas sta pricas...Imas previse kazni kako mogu da vidim vdm,cr. i tako dalje smiri se i ne radi probleme dzaba
ma decko je malo lOOdA ti sto radis fear-rp? Umesto da bežiš ti se vrtiš okolo.... Postavi pov cele situacije, sta se desavalo pre toga?
Jedan mali fun fact, decko nema zvuk na povu i ti to ostavljas curatoru?Nakon pregleda dokaza ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Ovu žalbu ostavaljam curatoru neformalnih organizacija
ima zvuk samo si ti nesposobanJedan mali fun fact, decko nema zvuk na povu i ti to ostavljas curatoru?
fear rp? u gradu ? smesnoA ti sto radis fear-rp? Umesto da bežiš ti se vrtiš okolo.... Postavi pov cele situacije, sta se desavalo pre toga?
ko mu kriv sto je iskocio ispred autapa i ti si 24407 ubio autom xd
ti kao svjestan vozač trebaš da imaš malo obzira prema pješacimako mu kriv sto je iskocio ispred auta
Bravo kolega pametno zboriš, sve si upravu.Realno dovoljno je ukucati tvoj id u pretragu na forumu i sve ce ljudima biti jasno.