1. Vaše ime IRL: Veljko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: s11080
6.Vase ime ingame: Velja fourtwenty
7. Vaš ID: 91698
1. Lider za Marabuntu
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Prvi razlog – Iskustvo i odgovornost
Smatram da posjedujem dovoljno iskustva na Grand RP serveru i da dobro poznajem pravila servera i organizacija. Znam kako funkcioniše kriminalna organizacija i spreman sam donositi odgovorne odluke koje će biti u interesu cijele frakcije.
Drugi razlog – Aktivna i organizovana ekipa
Moj cilj je okupiti aktivne i ozbiljne igrače koji žele kvalitetan RolePlay. Posebnu pažnju posvetio bih komunikaciji, disciplini i timskom radu kako bi svaki član imao svoju ulogu i osjećao se kao dio organizacije.
Treći razlog – Kvalitetan RolePlay
Želim da Marabunta bude poznata po kvalitetnom i realističnom RP-u, a ne samo po pucnjavi. Organizovao bih sastanke, obuke za nove članove, zajedničke akcije i različite RP događaje koji će učiniti organizaciju zanimljivijom i podići nivo igre na serveru.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
Rankovi
1 rookie
2 newbe
3 hustler
4 grafiti boy
5 grafiti team leader
6 og
7 hitman
8 shot caller
9 turfer
10 turf tea leader
11 leva ruka
12 desna ruka
13 co leader
14 leader
Srecno svima.
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: s11080
6.Vase ime ingame: Velja fourtwenty
7. Vaš ID: 91698
1. Lider za Marabuntu
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Prvi razlog – Iskustvo i odgovornost
Smatram da posjedujem dovoljno iskustva na Grand RP serveru i da dobro poznajem pravila servera i organizacija. Znam kako funkcioniše kriminalna organizacija i spreman sam donositi odgovorne odluke koje će biti u interesu cijele frakcije.
Drugi razlog – Aktivna i organizovana ekipa
Moj cilj je okupiti aktivne i ozbiljne igrače koji žele kvalitetan RolePlay. Posebnu pažnju posvetio bih komunikaciji, disciplini i timskom radu kako bi svaki član imao svoju ulogu i osjećao se kao dio organizacije.
Treći razlog – Kvalitetan RolePlay
Želim da Marabunta bude poznata po kvalitetnom i realističnom RP-u, a ne samo po pucnjavi. Organizovao bih sastanke, obuke za nove članove, zajedničke akcije i različite RP događaje koji će učiniti organizaciju zanimljivijom i podići nivo igre na serveru.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
- Organizovati redovne sastanke i obuke za nove članove kako bi svi bili upoznati sa pravilima i načinom rada.
- Davati prednost kvalitetnom RolePlay-u ispred bespotrebnih sukoba i kršenja pravila.
- Organizovati razne RP događaje, sastanke i zajedničke aktivnosti kako bi organizacija bila što aktivnija.
- Voditi računa o disciplini i međusobnom poštovanju među članovima.
- Nagrađivati aktivne članove i motivisati ih da učestvuju u svakodnevnim aktivnostima organizacije.
- Održavati dobru komunikaciju između lidera, zamjenika i članova kako bi organizacija funkcionisala što bolje.
Rankovi
1 rookie
2 newbe
3 hustler
4 grafiti boy
5 grafiti team leader
6 og
7 hitman
8 shot caller
9 turfer
10 turf tea leader
11 leva ruka