Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration lider za Marabunta grande I Velja Fourtwenty

velja fourtweny

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Veljko
2. Vaše godine:
18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: s11080
6.Vase ime ingame: Velja fourtwenty
7. Vaš ID: 91698

1. Lider za Marabuntu
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Prvi razlog – Iskustvo i odgovornost

Smatram da posjedujem dovoljno iskustva na Grand RP serveru i da dobro poznajem pravila servera i organizacija. Znam kako funkcioniše kriminalna organizacija i spreman sam donositi odgovorne odluke koje će biti u interesu cijele frakcije.

Drugi razlog – Aktivna i organizovana ekipa
Moj cilj je okupiti aktivne i ozbiljne igrače koji žele kvalitetan RolePlay. Posebnu pažnju posvetio bih komunikaciji, disciplini i timskom radu kako bi svaki član imao svoju ulogu i osjećao se kao dio organizacije.

Treći razlog – Kvalitetan RolePlay
Želim da Marabunta bude poznata po kvalitetnom i realističnom RP-u, a ne samo po pucnjavi. Organizovao bih sastanke, obuke za nove članove, zajedničke akcije i različite RP događaje koji će učiniti organizaciju zanimljivijom i podići nivo igre na serveru.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

• Organizovati redovne sastanke i obuke za nove članove kako bi svi bili upoznati sa pravilima i načinom rada.
  • Davati prednost kvalitetnom RolePlay-u ispred bespotrebnih sukoba i kršenja pravila.
  • Organizovati razne RP događaje, sastanke i zajedničke aktivnosti kako bi organizacija bila što aktivnija.
  • Voditi računa o disciplini i međusobnom poštovanju među članovima.
  • Nagrađivati aktivne članove i motivisati ih da učestvuju u svakodnevnim aktivnostima organizacije.
  • Održavati dobru komunikaciju između lidera, zamjenika i članova kako bi organizacija funkcionisala što bolje.
Zahvaljujem se na izdvojenom vremenu za čitanje moje prijave. Ukoliko dobijem priliku da vodim Marabuntu, potrudiću se da organizacija bude aktivna, disciplinovana i primjer kvalitetnog RolePlay-a na Grand RP serveru.

Rankovi
1 rookie
2 newbe
3 hustler
4 grafiti boy
5 grafiti team leader
6 og
7 hitman
8 shot caller
9 turfer
10 turf tea leader
11 leva ruka