Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

velja fourtweny

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Veljko
2. Vaše godine:
18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: s11080
6.Vase ime ingame: Velja fourtwenty
7. Vaš ID: 91698

1. Lider za Marabuntu
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Prvi razlog – Iskustvo i odgovornost

Smatram da posjedujem dovoljno iskustva na Grand RP serveru i da dobro poznajem pravila servera i organizacija. Znam kako funkcioniše kriminalna organizacija i spreman sam donositi odgovorne odluke koje će biti u interesu cijele frakcije.

Drugi razlog – Aktivna i organizovana ekipa
Moj cilj je okupiti aktivne i ozbiljne igrače koji žele kvalitetan RolePlay. Posebnu pažnju posvetio bih komunikaciji, disciplini i timskom radu kako bi svaki član imao svoju ulogu i osjećao se kao dio organizacije.

Treći razlog – Kvalitetan RolePlay
Želim da Marabunta bude poznata po kvalitetnom i realističnom RP-u, a ne samo po pucnjavi. Organizovao bih sastanke, obuke za nove članove, zajedničke akcije i različite RP događaje koji će učiniti organizaciju zanimljivijom i podići nivo igre na serveru.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

• Organizovati redovne sastanke i obuke za nove članove kako bi svi bili upoznati sa pravilima i načinom rada.
  • Davati prednost kvalitetnom RolePlay-u ispred bespotrebnih sukoba i kršenja pravila.
  • Organizovati razne RP događaje, sastanke i zajedničke aktivnosti kako bi organizacija bila što aktivnija.
  • Voditi računa o disciplini i međusobnom poštovanju među članovima.
  • Nagrađivati aktivne članove i motivisati ih da učestvuju u svakodnevnim aktivnostima organizacije.
  • Održavati dobru komunikaciju između lidera, zamjenika i članova kako bi organizacija funkcionisala što bolje.
Zahvaljujem se na izdvojenom vremenu za čitanje moje prijave. Ukoliko dobijem priliku da vodim Marabuntu, potrudiću se da organizacija bude aktivna, disciplinovana i primjer kvalitetnog RolePlay-a na Grand RP serveru.

Rankovi
1 rookie
2 newbe
3 hustler
4 grafiti boy
5 grafiti team leader
6 og
7 hitman
8 shot caller
9 turfer
10 turf tea leader
11 leva ruka