Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
Ofye Woo
Suspect ID
90617
Date of violation
Aug 1, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/cpih7a

Marcus_Black

Player
Player
Prijetili su mi s puškama da im stavim 100k u dzep umjesto da su me robali preko funkcije očito ju nisu imali kao policajci, molim kazniti za GP 6.14. Ja sam im morao ispoštovati zahtev jer sam se bojao da me ne ubiju.
Ja sam ID 27817 to je sminka id pravi id je 8841.
Druga stvar neka dostavi POV gde on krši VDM.
Treća stvar igrač izgleda nije upoznat da možemo da mu uzmemo do 100k mito.
Cetvrta i glavna stvar je ta što nismo dirali ništa osim oružja i municije a imao je kod sebe iteme koji nisu smeli i nismo ih uzeli.
Peta stvar igrač na pitanje koliko vredi tvoj zivot on je rekao 67 dolara

Last edited:

dufi

Player
Player
Prijetili su mi s puškama da im stavim 100k u dzep umjesto da su me robali preko funkcije očito ju nisu imali kao policajci, molim kazniti za GP 6.14. Ja sam im morao ispoštovati zahtev jer sam se bojao da me ne ubiju.
A sto nisi stavio pov od pocetka situacije?

Ofye Woo

🇦🇱
Player
Ja sam ID 27817 to je sminka id pravi id je 8841.
Druga stvar neka dostavi POV gde on krši VDM.
Treća stvar igrač izgleda nije upoznat da možemo da mu uzmemo do 100k mito.
Cetvrta i glavna stvar je ta što nismo dirali ništa osim oružja i municije a imao je kod sebe iteme koji nisu smeli i nismo ih uzeli.
prijetili ste da ćete me ubiti ako vam ne dam 100ku getu nakon što ste me opljačkali, prekršili ste GP 6.14, a ti slobodno mene okači na odvojenoj žalbi ako sam prekršio nešto

dufi

Player
Player
prijetili ste da ćete me ubiti ako vam ne dam 100ku getu nakon što ste me opljačkali, prekršili ste GP 6.14, a ti slobodno mene okači na odvojenoj žalbi ako sam prekršio nešto
Vidi se na sminku da smo te pitali koliko cenis svoj zivot

Status
Not open for further replies.
Top Bottom