By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam ID 27817 to je sminka id pravi id je 8841.Prijetili su mi s puškama da im stavim 100k u dzep umjesto da su me robali preko funkcije očito ju nisu imali kao policajci, molim kazniti za GP 6.14. Ja sam im morao ispoštovati zahtev jer sam se bojao da me ne ubiju.
A sto nisi stavio pov od pocetka situacije?Prijetili su mi s puškama da im stavim 100k u dzep umjesto da su me robali preko funkcije očito ju nisu imali kao policajci, molim kazniti za GP 6.14. Ja sam im morao ispoštovati zahtev jer sam se bojao da me ne ubiju.
prijetili ste da ćete me ubiti ako vam ne dam 100ku getu nakon što ste me opljačkali, prekršili ste GP 6.14, a ti slobodno mene okači na odvojenoj žalbi ako sam prekršio neštoJa sam ID 27817 to je sminka id pravi id je 8841.
Druga stvar neka dostavi POV gde on krši VDM.
Treća stvar igrač izgleda nije upoznat da možemo da mu uzmemo do 100k mito.
Cetvrta i glavna stvar je ta što nismo dirali ništa osim oružja i municije a imao je kod sebe iteme koji nisu smeli i nismo ih uzeli.
Vidi se na sminku da smo te pitali koliko cenis svoj zivotprijetili ste da ćete me ubiti ako vam ne dam 100ku getu nakon što ste me opljačkali, prekršili ste GP 6.14, a ti slobodno mene okači na odvojenoj žalbi ako sam prekršio nešto
nisam rekao 100k prijateljuVidi se na sminku da smo te pitali koliko cenis svoj zivot
Na pitanje koliko cenis svoj zivot sa 4 puske na glavi ti si reko 67$nisam rekao 100k prijatelju
bacio sam sve što ste mi rekli ako misliš da sam prekršio nešto okači me na forum biti će riješeno. Molim admine da kazne svaki naredni off topic.FearRP
ok iNa pitanje koliko cenis svoj zivot sa 4 puske na glavi ti si reko 67$