Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
88837
Players nickname
Sokolov Sokolovic
Suspect ID
80292
Date of violation
Aug 1, 2026
Time of violation
10:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=gQNqmiJnZS8

ZEMOPANDA

Player
Player
Malo odgoja bi bilo pozeljno... ponasaj se mene neces nazivati matori,djete bez zivota sprovodis djetinstvo u igricama srami se... a kako draga administracijo moze da mene kaci baneveder kad ima dokaza na forumu vise nego previse od njega???

Aldin Verstappen

ZEMOPANDA

Player
Player
Kao sto cujete draga administracijo momak je rekao na 0.07 sec (picku materinu) rijec koju ne sme nikako da upucuje u game toliko da se zna ako slucajno ne budete culi,hvala na razumijevanju

ZEMOPANDA

Player
Player
ja znam da vi niste bas najpametniji, ali kao sto mozes da vidis niko to nije rekao ig
neces ti to govoriti ni ingame ni out of the game razumijes dobit ces kaznu kao sto prlilici za to od administracije jer ne smes uopste na snimku da spomionjes too

vukituki

Player
Player
neces ti to govoriti ni ingame ni out of the game razumijes dobit ces kaznu kao sto prlilici za to od administracije jer ne smes uopste na snimku da spomionjes too
ajde pogledaj snimak jos koji put pa mozda budes video da je to rekao lik koji uopste ne igra na ovom serveru tucacu kamena

ZEMOPANDA

Player
Player
samo vredjaj ja bi tebi dao perma odma nisi ti za roleplay server toxic man,cuje se tvoj glas to ne mozes izbjeci dpbit ces ti kaznu od administracije ne brini hehhhe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom