By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!svakako ces odmoriti nebitno da li sam napisao 6.15 ili pzzVeliki poznavaoc pravila si bas![]()
Ja necu, pozicsvakako ces odmoriti nebitno da li sam napisao 6.15 ili pzz
aj videcemoJa necu, pozic
ti provodis poslednje dane igrajuci igriceMalo odgoja bi bilo pozeljno... ponasaj se mene neces nazivati matori,djete bez zivota sprovodis djetinstvo u igricama srami se... a kako draga administracijo moze da mene kaci baneveder kad ima dokaza na forumu vise nego previse od njega???
Aldin Verstappen
Kako je sad promenio na pzz 1.1 bravo ucimo brzo pravila W u cetaj videcemo
ja znam da vi niste bas najpametniji, ali kao sto mozes da vidis niko to nije rekao igna 0:07 mladi gospodin govori nesto zanimljivo
pardon e sto nisam gledo xDja znam da vi niste bas najpametniji, ali kao sto mozes da vidis niko to nije rekao ig
ti provodis poslednje dane igrajuci umjesto da ganjas cure momak brez zivota nema cuko da te ujede za sta idi radi pa si malo zaradi za razliku od mene fujjjj djete bez zivota si
nemoj da se brines necu povuci zalbuKao sto cujete draga administracijo momak je rekao na 0.07 sec (picku materinu) rijec koju ne sme nikako da upucuje u game toliko da se zna ako slucajno ne budete culi,hvala na razumijevanju
neces ti to govoriti ni ingame ni out of the game razumijes dobit ces kaznu kao sto prlilici za to od administracije jer ne smes uopste na snimku da spomionjes tooja znam da vi niste bas najpametniji, ali kao sto mozes da vidis niko to nije rekao ig
ajde pogledaj snimak jos koji put pa mozda budes video da je to rekao lik koji uopste ne igra na ovom serveru tucacu kamenaneces ti to govoriti ni ingame ni out of the game razumijes dobit ces kaznu kao sto prlilici za to od administracije jer ne smes uopste na snimku da spomionjes too
druze okacio si 5 zalbi na mene ni jednu ti nisu prihvatili hahahahsamo vredjaj ja bi tebi dao perma odma nisi ti za roleplay server toxic man,cuje se tvoj glas to ne mozes izbjeci dpbit ces ti kaznu od administracije ne brini hehhhe