By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lepe animacijeVidi se u POV nije green zona ja smem da radim koje hocu animacije to sto su njemu zivci kao malom detetu to nije moje.
kad sam pitao?Decko neces da zivis u gradu da znas lomim te kad stignem pazi se
Koji si ti niko te nije nista piti na spavanje kidu malikad sam pitao?
jel ti znas sta uopšte pričašNeces disat da znas kidu mali smrdljivi
pusti ga ne vredi raspravejel ti znas sta uopšte pričaš
evo klk sam se usro sve se tresem smece glupoDecko neces da zivis u gradu da znas lomim te kad stignem pazi se
Koje ooc vrijeđanje na forumu llululululullulul Admini kaznite ovog malog nestaslukaevo klk sam se usro sve se tresem smece glupo
Da kazne i tebe sto im pretis, i pravis se da si neka mafija, a kidara si tuzakas se po forumu za glupostiKoje ooc vrijeđanje na forumu llululululullulul Admini kaznite ovog malog nestasluka
druze aj postavi ceo pov ne blamiraj seVidi se u POV nije green zona ja smem da radim koje hocu animacije to sto su njemu zivci kao malom detetu to nije moje.
Sta pricas kidu opameti se pravila pa ond pricaj nesto i reportaj nekog na forumu, ne bejtaj nekog da mu okrenes guzu i twerkas i ond kad ti gurne hevi u guzu ti places po forumu nktm?A jel ima dozvolu za geavy sniper?
Da se kazni za nošenje heavy oružja bez dozvole
ti se bodeeeeeeeeessssssssA jel ima dozvolu za geavy sniper?
Da se kazni za nošenje heavy oružja bez dozvole
Pa ja uopste nisam tu na snimak retardu balaviSta pricas kidu opameti se pravila pa ond pricaj nesto i reportaj nekog na forumu, ne bejtaj nekog da mu okrenes guzu i twerkas i ond kad ti gurne hevi u guzu ti places po forumu nktm?
Vi krsite plavila i kurcite se a posle plačete kao neke čketi se bodeeeeeeeeessssssss