Kao sto se vidi u snimku, na 1:02 gospodin doticni mi govori pozdravi kod kuce kad izadjes iz zatvora. Osetio se uvredjenim jer sam rekao da im se necu skinuti sa kicme dok ne ostanu bez posla, a i necu jer mi je pun kurac ovakvih debilcina koji udju u policiju pa misle da mogu da se sile. Njegov kolega Matke Magluta koje me uhapsio jer je poceo da galami na mene i da mi glumi silu pa sam mu rekao da mi popusi jer sam ocigledno izrevoltiran njegovim nadobudnim ponasanjem, 3 minute pre toga je uhapsio mog coveka dok je bio na poslu na farmi jer mu je covek rekao stani malo sto si ters. To je njemu vredjane. Vidi se da rade sta hoce na serveru i da apsolutno nemaju straha od bilo kakve kazne jer im ocigledno neko stoji iza ledja. Taj isti Matke ima kanal na yt gde postavlja ovakve snimke gde se sili nad ljudima. Nisam ja dzabe ulozio u ovaj server i u ovaj projekat nekoliko hiljada eura da bi mi se ovakvi debili kurcili i radili sa mene sta hoce! Apsolutno ne zasluzuju da budu u policiji niti da rade bilo sta bitno na serveru, jer su na power tripu opasnom, a to necu tolerisati pa makar me vise nikad na zaigrao na ovom serveru!