Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9746
Players nickname
Dreaky Greener
Suspect ID
15158
Date of violation
Jul 14, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/cY5uMOGmGy4

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
Evo ga POV gde priznajes da si trazio 2m odkup za stavljanje na sajt sto je OOC stvar i kako se podmicuje sa IC valutom.
Nadam se da admini imaju postovanje prema mom POV-u i da znaju da je podmicivanje sa IC valutom za OOC stvar jednako kaznjivo kako podmicivanje IC stvar sa OOC valutom.
Kao sto se vidi na tvom POV-u pukao sam te prvi put kad si skakao dole a drugi hit kad smo se pucali dole. I sam si rekao da imas delay.
Hvala Srdacan Pozdrav.
jel si mi dao da bi mi dao bile bi moje pare u mojim rukama cuti ljubi vas kajmak 1/1 vuce ki aca lukas za dupe deda

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
sa ce se opameti na 30 ili 60 dana banane da snima pov kae on nije znao sto nije snimao pov i njegov drug isto nije snimao pov obojica ban

NemesisLife

Player
Player
Prvo to je vasa greska sto ne snimate POV pa vam krivo kada kacite 100 coveka na forum pa sada ocete da pobegnete od toga, to sto vam je trazio pare ima puno pravo a to je vase pravo dal cete mu dati vase su pare ne njegove tako da ono... sve je to vasa volja.

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
gold belii tebi kazem jel taj sto mi je rekao na pov da ti je brat jel je od iste majke ili gorile?

Luka34

Player
Player
kakav vi ti je to redux vidsi dok korsitis drogu to je strogo zabaranjeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom