evo samo sto necuoperi se
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evo samo sto necuoperi se
kontam lik nije ni pogledao svoj POV posto se jasno vidi da ga je hitao kad je skakao ispod vazno da je stavio razne efekte i da ne vidi lik svoj HP barzastario ti je POV stariji je od 48h neće ti važit za žalbu.
Kao sto sam napisao na samom pocetku rasprave ja bi ga kaznio za smještanje bana jer sve se vidi na POV-ukontam lik nije ni pogledao svoj POV posto se jasno vidi da ga je hitao kad je skakao ispod vazno da je stavio razne efekte i da ne vidi lik svoj HP bar
gledaj da ja imam POV snimljen od pre 48h i tek sad da postavim na forum to je greska i reject ide za to ali ako postavim pov i tek onda prodje vise od 48h moze da approva ovde je problem sto je on mene hitao kroz zid i zelim njegov POV a to sto ne snima POV pa zna samo da palamudi na forum au dza bu moli se tu ruga sve sto moze samo da ne dobije banzastario ti je POV stariji je od 48h neće ti važit za žalbu.
igrac je odma stavio zalbu nakon tog eventa,nije njegova krivica sto adminu treba 3 dana da pregleda zalbu!zastario ti je POV stariji je od 48h neće ti važit za žalbu.
e ako je dostavio to nista ne znaci i ja sam imao zalbu 3 dana da bi nakon 3 dana dosao admin napisao zalba odbijena POV stariji od 48h a isto tako dostavio na vjemeigrac je odma stavio zalbu nakon tog eventa,nije njegova krivica sto adminu treba 3 dana da pregleda zalbu!
dobro odbio ti je ali ovde se ne vidi toliko jasno kako me je pogodio jer sam ga ja video zato sto sam u third person i vidim rasireno sve ali ja trazim njegov pov da vidim a njegov je problem sto ne snima POVe ako je dostavio to nista ne znaci i ja sam imao zalbu 3 dana da bi nakon 3 dana dosao admin napisao zalba odbijena POV stariji od 48h a isto tako dostavio na vjeme