Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

Dragan Macak

Player
Player
1. Vaše ime: Dragan Macak

2. Ime administratora: Niko Salamanca, Micka Mic, Johny Abyss, Tica Abyss, Nemanja Zajcev, Zoki Roki, Nikola Black, Aldin Verstappen, Toma Kalasnjikovv, Muky Cappone

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Momci i dame rade svoj posao konkretno i vrlo profesijalno, sve pohvale.

Aleksa Borge

EMS on top
Leader
Obrazac za pisanje zahvalnice:

1. Vaše ime: Aleksa Borge

2. Ime administratora: Marko Dionis, Profa silnii, Niko Salamanca, Micka Mic, Refkoo Navaro, David Inash, Noa Bolo.

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Profesionalci u svome poslu, pogotovo pohvale za moje kuratore <3,

Miki Dolor

Player
Player
Pohvaliti zelim Luku Alitovica jer je dosta brz i efikasno rijesava problem momak je stvarno na mjestu i ako ovako nastavi razmatrajte ga da bude veći cin svima zelim sve najbolje...

Last edited:

Anja Hey

Player
Player
1. Vaše ime: Anja Hey

2. Ime administratora: Marko Dionis

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Administrator svoj posao radi odgovorno i pristup prema svakom slučaju je i više nego fenomenalan. U svakom trenutku moje prisutnosti, ako trebam pomoći, mogu posvjedočiti da je nekoliko puta odmah odgovorio i došao da pomogne, bez pogovora, prikazivaju po meni najvišu razinu odgovornosti, poznavanja pravila i svega onoga što se očekuje od Administratora.
Takođe moram pohvaliti, da odlično vodi svoje organizacije, da se trudi da sve bude pod ''špagu'', te ništa ne prepušta slučaju.

Sve u svemu Administratoru Marko, samo tako nastavi, želim ti svu sreću u tvom radu i budućem napretku.

Dragan Macak

Player
Player
1. Vaše ime: Dragan Macak

2. Ime administratora: Noa Bolo, Filip Filep

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Izuzetno aktivni administratori, uvek su tu kada zatreba, svaki odgovor koji daju su potpuni. Sve pohvale.

Mikirik909

Player
Player
Obrazac za pisanje zahvalnice:

1. Vaše ime: Miki Haavk
2. Ime administratora: Nikola Armaniiiiiii
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Nikola Armanii me terao da menjam ime i ja mislim da je to dobro. On je jedan mnogo Aktivan Admin i radi mnogo stvari. Ja se osecam da radi super i vodi sve pod kontrolu. Nikola ako ovo citas svaka cast i radi samo tako dalje

THEbest

Player
Player
1. Vaše ime: Alex Santos

2. Ime administratora: Aldin Verstappen

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Moram pohvaliti ovog mladog gospodina—zaista nisam sreo bolju, strpljiviju i iskreniju osobu na ovom forumu. Njegova posvećenost i spremnost da pomogne su za svaku pohvalu! Uvek je tu za svako pitanje, dosledno pravedan i neutralan, pravi oslonac za sve članove. Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Takva iskrena i nesebična podrška je retkost, i zato zaslužuje svako priznanje!

Lazzar_

like a boss
Player
1. Vaše ime: Laske Flow
2. Ime administratora: Infamous_Hugo
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Momak se javlja na tikete brzo, pametan odma reaguje i pre svega razmislja pre nego sto uradi nesto i zna admin posao. Sve pohvale.

Top Bottom