Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

Cofi

Player
Player
1.Vase ime:Cofi Pajser

2.Ime admina:duni dani

3.Razlog zahvalnosti:Odlican lik pristojan druzeljubiv svaka pohvala za lika pomogne sta god treba nesto i sto nije u njegovom opisu posla tako da kazem.

Cortezz

Player
Player
1.Vase ime: Ivan Cortezz

2.Ime admina: Ryan Emm

3.Razlog zahvalnosti: Odličan admin,uvijek je tu kad treba pomoći,brzo i efikasno radi,meni je pomogao u bezbroj situacija.

Minolina Ashford

Player
Player
1. Vaše ime: Minolina Magluta

2. Ime administratora:Mujo Mustafic, Suljo Sukić, Aurelio Niagara, Duni Dani

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Uvijek su tu da pomognu kada nešto treba.
-Aurelio- odličan curator, tu je za sva moja pitanja( a poprilično sam dosadna 🤣)
-Mujo i Suljo odlični admini, dobre osobe, + od mene ☺️
-Duni Dani- Dobar prijatelj, osoba i odlično radi svoj posao u ulozi admina.
* Dodaću još Raska i Kiru. Hvala što ste mi pomogli oko eventa.
MA ODLIČNI STE SVI. Samo tako nastavite ! 💞

Joseph Hiden

Player
Player
1.Vase ime:Mihajlo Ateljeljevic

2.Ime admina:Suljo Sukic

3.Razlog zahvalnosti:Jak je isto koliko Rasko killa a oni su najjaci na balkanu + razume sve igrace ❤️

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
1. Vaše ime:Sakal Polumental

2. Ime administratora: Nikola Obama

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Administrator nije tu samo da kaznjava igrace. Nikola mi od prvog dana pomaze oko svih nejasnoca u samoj igri. Tako svake preporuke za ovog administratora koji ne dolazi nikada da se sprda sa igracima, da izbegava pitanja, da je DRZAK (ima ih previse, previse kidara admina i to mi iskreno smeta). Za svaku pohvalu!

Urke

Player
Player
1. Vaše ime: Urke Stojkovic

2. Ime administratora: Nikola Obama

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Administrator na svakom mestu. Jeste da malo radi usporeno, ali ako nista barem radi pravedno. Samo napred.

maisony9

:)
Player
1. Vaše ime: Drill Kimara😋
2. Ime Administratora: Ryan Emm
3. Razlog zahvalnosti ( Tvrdnje ): Admin za svaku pohvalu, svaku situaciju isprati od početka do kraja, do sad sve što mi nije bilo jasno pomogao je, trudi se dosta i mislim da je zaslužio mnogo više. Svaka čast!😁

Obrisani forum acc

Player
Player
1. Vaše ime: Mona_Sax

2. Ime administratora: Kevin Nikic 519🙏

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Odlican admin bog pre svega gospodin covek zahvalnost ja ne znam kako cu se tom coveku zahvalati ne znam kako da mu se zahvalim ali ovim putem sve pohvale za njega Drukcije ne znam,nego samo dusom i srcem

Last edited:

Stepanic

Player
Player
1. Vaše ime: Milos Stepanic
2. Ime Administratora: Kenan Patrick
3. Razlog zahvalnosti ( Tvrdnje ): Admin po meni koji je jako odgovoran, odlican, hoce sve da saslusa, razume i pojasni. Izlazi u susret kada treba. Po meni, momak zasluzuje veci nivo admina posto se vidi da momak zna sta radi.

bokaa

Player
Player
1.Vase ime: Muhamed Habibi

2.Ime admina: Kevin Nikic

3.Razlog zahvalnosti: Retko dobar admin, uvek dodje i pomogne! Sve pohvale!

Stepanic

Player
Player
1. Vaše ime: Milos Stepanic
2. Ime Administratora: Stefan Mangano
3. Razlog zahvalnosti ( Tvrdnje ): Dobar admin koji zna sta radi, pre svega dobar kurator koji je uvek tu za svoju organizaciju. Zasluzuje momak promociju!

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
1. Vaše ime: Frutella Nutella
2. Ime administratora: Kenan Patrick
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Lik je stvarno top, obavlja svoj posao skroz kako treba, prvi dan kad je dosao sneg i event poslao sam report da neko dodje da objasni kako sve funkcionise on je dosao i objasnio sve! To govori da ima vremena za svakog igraca i da nije dosao da abuse-a

Sebastijan

Player
Player
1. Vaše ime: Sebastijan Grudenic
2. Ime administratora: Muju Mustafic, Kevin Nikic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje):Kad su god Na admin dužnosti uvjek su mi pomogli SVAKA ĆAST DECKI(Po meni NAJBOLJI ADMINI)...

Miki

Player
Player
1. Vase ime:Mihailo Dior
2.Ime administratora: Aleksandar Khalifa,Petar Milic,Andrija Stanisic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje):Odlicni Admini,brzo odgovaraju na pitanja i kada mi trebaju dolaze brzinom svetlosti.Kul likovi !Sve pohvale za njih Najjaci su.

Rick Obama

Player
Player
Information:

1. U ovom odjeljku svoju zahvalnost možete ostaviti administratorima.
2. Vaša zahvalnost treba biti zapisana u formatu i treba imati jasnu bit same zahvale.
3. Za nepotrebne uvrede u ovoj temi. Račun na forumu će biti blokiran.

Obrazac za pisanje zahvalnice:

1. Vaše ime:Rick Obama​
2. Ime administratora:Aleksa Leanux​
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje) Potpuni odgovori na report,fino objasni,radi svoj posao admina,aktivan je i rijesi problem do kraja.​

MaxMrvica

Player
Player
1. U ovom odjeljku svoju zahvalnost možete ostaviti administratorima.
2. Vaša zahvalnost treba biti zapisana u formatu i treba imati jasnu bit same zahvale.
3. Za nepotrebne uvrede u ovoj temi. Račun na forumu će biti blokiran.

Obrazac za pisanje zahvalnice:

1. Vaše ime:Josadimir Lenjistan

2. Ime administratora:Aleksandar Khalifa

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje):pomogao mi upaliti i srediti launcher da mogu nazad upaliti igriciu i rijesiiti problem koji nisam mogao 3 dana rijesiti super pomogao i drag.

Major Obama

Player
Player
1. Vaše ime: Major Hunter
2. Ime administratora: Aurelio Niagara
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje) : Covek mi se nasao u svakoj situaciji da da savet, da objasni kako da se nesto resi. Samo da prestane push to talk da koristi nekako i bice top! Samo tako nastavi brateeeeeuuuu

David White

Player
Player
1. Vaše ime: David White

2. Ime administratora:Andrija_Stanisic

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Pametan lik, zna da resi problem a ne kao vecina da napise samo postavi pov i da te ostavi

Obrisani forum acc

Player
Player
1. Vaše ime: Mona_Sax

2. Ime administratora:Shomy Mecqueen

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Sve pohvale radi svoj posao kako treba uvek dodje da pomogne svaka mu cast

Top Bottom