Trazim pov od igraca koji me je ubio na bizz warr mozda je desync ali svejedno bi volio vidjeti
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemas nikakav cover,na krov si i mozda te je neko sa ledja ubioTrazim pov od igraca koji me je ubio na bizz warr mozda je desync ali svejedno bi volio vidjeti
Pa da pa jel lik ima pov jel to problem pokazatiNemas nikakav cover,na krov si i mozda te je neko sa ledja ubio
Svakako čovjek ima pravo da traži POVNemas nikakav cover,na krov si i mozda te je neko sa ledja ubio
upravo tako jaa sam ga sa rampe ubio, nemam pov jer me geforce driver zajebavao nisam uspeo da ga namestim pre eventa. ako treba slobodno scan comp. ocigledno je da lik nema cover pola tela vam mu video sa rampe...Nemas nikakav cover,na krov si i mozda te je neko sa ledja ubio
Druze sledeci put nemoj da stojis na sred mape ili krovaTrazim pov od igraca koji me je ubio na bizz warr mozda je desync ali svejedno bi volio vidjeti
Nije problem pokazati ako ima osnova za to. Takodje moze nvidia record da zabode i da ti ne da da snimis. A situacija je cista ko suza covek stoji na sred krova i ocekuje da ga ne ubijuPa da pa jel lik ima pov jel to problem pokazati
Naravno da ima ali ne za gluposti, nego za nesto sto je bas ocigledan cit. A i nemaju svi i9 procesore i graficke od 1000e pa da snimaju 24hSvakako čovjek ima pravo da traži POV
NEMAS NIKAKAV COVER JEL RAZUMES TI?Sa ledja te je ubio sto nisi gledao ledja tako i meni ubiju me sa ledja sta to znaci da ja treba da ih okacim za cheat??Pa da pa jel lik ima pov jel to problem pokazati
mislim dobro nece lik da dobije ban za cheat nego sto nema pov treba da snimash svaki event koi igrash ako nemozesh bolje ne idi na eventNEMAS NIKAKAV COVER JEL RAZUMES TI?Sa ledja te je ubio sto nisi gledao ledja tako i meni ubiju me sa ledja sta to znaci da ja treba da ih okacim za cheat??
Lik prijavljuje to sto su ga ubili sa ledja...mislim dobro nece lik da dobije ban za cheat nego sto nema pov treba da snimash svaki event koi igrash ako nemozesh bolje ne idi na event
pa on moze da prijavljuje sta oce ti mora da imash povLik prijavljuje to sto su ga ubili sa ledja...
NABIJANJE BAN-ATrazim pov od igraca koji me je ubio na bizz warr mozda je desync ali svejedno bi volio vidjeti
signature ti ne radi lepo