mars tamo kidaro glupaOvaj Icono star je takav govnar i mali zvalavi retard koji samo kaci ljude i trazi pov, je l imas POV kako mi pusis kurac? Jebem li te u usta raspala mrtva
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mars tamo kidaro glupaOvaj Icono star je takav govnar i mali zvalavi retard koji samo kaci ljude i trazi pov, je l imas POV kako mi pusis kurac? Jebem li te u usta raspala mrtva
mars tamo kidaro glupa
sta mu to kazes a to je istina
tako jebanujte ga citer je ahahhahahah (salim se)
lik jednostavno je najjaci
Evo ga opet ovaj 1000 report za 2 dana, ti decko stvarno nisi čist sa tim nabijanjem banova. Jel ima neko da nema čit na severu? Po tebi svako ko te ubije je čiter. Jel radis nesto u zivotu sem plakanja po forumu? Uzmi vezbaj malo arena i tako toNeka igrac pod ovim ID postavi svoj POV da se rijese ove nesugasnosti gdje ga svi hitamo a on ne pada cak on uspijeva da uradi kill na jednom od fam igraca
Jeste to je cilj ovog bezrukog deckica iskompleksiranog, koj u istoriji na forumu ima preko 100 postova koji su pokusaji nabijanja bana. Jako jadan lik koj ubija RP na serveru. Ali ima leka i za njegaako je tebi cilj da stavljas tako ljude po forymu onda svaka ti cast nek stavi pov onog kog sam ubio