Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23453
Players nickname
Icono Star
Suspect ID
9746
Date of violation
Jul 27, 2022
Time of violation
9.55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ITbqp3k7Gjg&t=279s

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
ili mozda pusis malo kurac ti a ne samo da igras ovu igru ja na tvoje godine nasao bi si nesto pametno da radim i zaradio bi a ne da stojim 24/7 za kompom i da cepam gta

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
Neka igrac pod ovim ID postavi svoj POV da se rijese ove nesugasnosti gdje ga svi hitamo a on ne pada cak on uspijeva da uradi kill na jednom od fam igraca
Evo ga opet ovaj 1000 report za 2 dana, ti decko stvarno nisi čist sa tim nabijanjem banova. Jel ima neko da nema čit na severu? Po tebi svako ko te ubije je čiter. Jel radis nesto u zivotu sem plakanja po forumu? Uzmi vezbaj malo arena i tako to

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
druze imas 20 30 ili mozda i 40 godina idi radi nesto mene je sramota tebe da od toliko godina igras igrice i kvaris deci od 14 do 17godina dosli ovde da se zajebavaju ti im kvaris drustvo

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
idi radi negde za ovo vreme sto trosis stojeci za komp idi provodi vreme sa devojkom zenom decom zabavljaj se da ti znaci to nesto a ne da stojis samo na komp i da nama kvaris

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
ako je tebi cilj da stavljas tako ljude po forymu onda svaka ti cast nek stavi pov onog kog sam ubio
Jeste to je cilj ovog bezrukog deckica iskompleksiranog, koj u istoriji na forumu ima preko 100 postova koji su pokusaji nabijanja bana. Jako jadan lik koj ubija RP na serveru. Ali ima leka i za njega 🤫

Status
Not open for further replies.
Top Bottom