Dobio za ban za prekrsaj pravila 1.7 odnosno da ne smem dati vise od 5mil na ruke. Ja stvarno nisam znao za to pravilo. Prva zalba je odbijena znam da je admin doneo ispravnu odluku ali da li je to ugrozili neciji rp ili slicno stvarno ne zelim da imam ban na 60 dana za ovako nesto stvarno se izvinjavam nisam znao za ovo pravilo. A plus nas je admin specao i krenuo je da nas upozori za nista i prestao je da prica to se vidi na ovom snimku.https://youtu.be/dj_NKZB0u3M
Meni stvarno nema razlike da li je perma ili 60 dana ali stvarno obecavam da se nece ponoviti igrsc i ja cemo odraditi razmenu kako treba ali admin nas je mogak upozoroti kad aje krsnuo da prica ali je stao. Navikao sam na FiveM gde nema kvoliko pravila oko novca i stvarno nisam znao za ovo.
Meni stvarno nema razlike da li je perma ili 60 dana ali stvarno obecavam da se nece ponoviti igrsc i ja cemo odraditi razmenu kako treba ali admin nas je mogak upozoroti kad aje krsnuo da prica ali je stao. Navikao sam na FiveM gde nema kvoliko pravila oko novca i stvarno nisam znao za ovo.