Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25731
Players nickname
Aleksandar Sapicc
Administrators nickname
Major Obama
Date
Aug 2, 2022
Time
22:40
Proofs
https://youtu.be/dj_NKZB0u3M

Aleksandar Spasic

Player
Player
Dobio za ban za prekrsaj pravila 1.7 odnosno da ne smem dati vise od 5mil na ruke. Ja stvarno nisam znao za to pravilo. Prva zalba je odbijena znam da je admin doneo ispravnu odluku ali da li je to ugrozili neciji rp ili slicno stvarno ne zelim da imam ban na 60 dana za ovako nesto stvarno se izvinjavam nisam znao za ovo pravilo. A plus nas je admin specao i krenuo je da nas upozori za nista i prestao je da prica to se vidi na ovom snimku.https://youtu.be/dj_NKZB0u3M
Meni stvarno nema razlike da li je perma ili 60 dana ali stvarno obecavam da se nece ponoviti igrsc i ja cemo odraditi razmenu kako treba ali admin nas je mogak upozoroti kad aje krsnuo da prica ali je stao. Navikao sam na FiveM gde nema kvoliko pravila oko novca i stvarno nisam znao za ovo.

Aleksandar Spasic

Player
Player
Takodje ima snimak cele razmene od Pov-a drugog igraca kome sam ja poslao vose od 5 mil. Ako treba.

Aleksandar Spasic

Player
Player
Igrac je tu izbegao porez ja nisam imao nista sa tim morao sam mu dati pare jer mi je vec prodao auto. A ja nista nisam dobio sa time. Samo njemu drzava nije oduzela pare. Ja nisam imao veze sa tim omate logove a i na snimku se vidi.

Aleksandar Spasic

Player
Player
Ja tu stvarno nista drugo nisam mogao da uradim nego da mu dam pare on mi je prodao auto za 1k i to je njegov problem nije moj on je tu izbegao porez a ja sam mu samo dao pare i ja sa tim nista nisam niti profitirao niti dobio.

Aleksandar Spasic

Player
Player
Molimvas pogledaj te POV to je od drugog ograca jos jednom kazem. On je meni prodao Pagani za 1000 dolara a to nije smeo da uradi jer je tako izbegao porez ja nisam imao nista stim nisam se slozio nigde da on izbegne porez tu je on napravio prekrsaj a ne ja a ja sam mu samo ostao duzan 6.3 miliona koje sam mu dao na ruke. Jer bi u suprotnom bio scam ili slicno da mu nisam hteo dati na ruke pogledajte kvaj zanji video u kojoj je cela razmena.

Adonis Zabataaa

Player
Player
Molimvas pogledaj te POV to je od drugog ograca jos jednom kazem. On je meni prodao Pagani za 1000 dolara a to nije smeo da uradi jer je tako izbegao porez ja nisam imao nista stim nisam se slozio nigde da on izbegne porez tu je on napravio prekrsaj a ne ja a ja sam mu samo ostao duzan 6.3 miliona koje sam mu dao na ruke. Jer bi u suprotnom bio scam ili slicno da mu nisam hteo dati na ruke pogledajte kvaj zanji video u kojoj je cela razmena.
mislim da je admin trebo da upozori ipak je admin tu da pomogne

Ivkezz

Player
Player
Mozes dobit unban ali da ti se sav novac obrise slazes lise

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav, Naglasio sam da se samo novac briše. Prihvaćate li brisanje novca? Da / Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom