Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25111
Players nickname
Jevrozimos Rieper
Suspect ID
15277
Date of violation
Aug 3, 2022
Time of violation
2:45
Proofs
https://youtu.be/WIVkj5V84lo

Svence

Player
Player
Znaci ID 15277 i ja smo bili na bunker eventu i na snimku se vidi kako sam ja njega ubio 2 puta a on mene 1, na kraju kad se event zavrsava pise da on ima 5 killova. Zahtevam POV igraca jer me bas zanima kako je dobio jos 4 killa.
Vi sto reportate Leonarda ste najvecij retardi na jebenoj planeti to samo mogu da vam kazem. Ostavite ga da jebeno igra u miru lik nije i nece koristiti citove. A to sto ste vi bolesnici postoi i bolnica da se izlecite pozz

Ari1122

https://www.youtube.com/watch?v=Y2C5n_eXrq4
Player
Vi sto reportate Leonarda ste najvecij retardi na jebenoj planeti to samo mogu da vam kazem. Ostavite ga da jebeno igra u miru lik nije i nece koristiti citove. A to sto ste vi bolesnici postoi i bolnica da se izlecite pozz
I nece koristiti citove????

Svence

Player
Player
Jos da sam postavio negde moju golu sliku...Ako sam ja retard ti si mongolid
Ma daj nemoj ja sam mongoloid hahahahaha druze kazes nece koristiti a ja napiso nije i nece koristiti. Idi izleci se molim te treba ti neka terapija. A i ne znam sto se jebeno blamiras pred celome forumu retardu jedan

Pap1c

Player
Player
kao prvo to nije cheat za igraca jer taj cheat ne postoji drugo to je glich do servera i trece je to da ja njega poznajem kao hleb i da on nikada redux nije imao a ne cheat jer ta njegova verzija ne podrzava cheat

Pap1c

Player
Player
brate sad si mi bukvalno potvrdio da je lik pokusao da skine cheat tako da ga verovatno i ima
ajde kenjac na spavanje kasno je glup si kao noga ja sam rekao za redux i za pucanje mora jos pure i kozijeg mleka da se jede citaj do ujutru neces skontati sta sam napisao PUUUUUU gadis mi se

Jevrozim Rieper

Player
Player
ajde kenjac na spavanje kasno je glup si kao noga ja sam rekao za redux i za pucanje mora jos pure i kozijeg mleka da se jede citaj do ujutru neces skontati sta sam napisao PUUUUUU gadis mi se
druze napisao si za cheat * cheat jer ta njegova verzija ne podrzava cheat* lepo si napisao cheat tako da eto brate napisao si sta si napisao kasno je sad zajebo si svog druga jer si indirektno napisao da lik ima cheat tako da nemoj da se pravis pametan

Pap1c

Player
Player
druze napisao si za cheat * cheat jer ta njegova verzija ne podrzava cheat* lepo si napisao cheat tako da eto brate napisao si sta si napisao kasno je sad zajebo si svog druga jer si indirektno napisao da lik ima cheat tako da nemoj da se pravis pametan
Jos nisi zaspao
Ajmo magla na spavanjac

Pap1c

Player
Player
tako je sve vise i vise kako pises ovakve stvari govori mi samo da nemas validan argument u vezi ovoga i da te je drug poslao da me izvredjas ovde i lepo ti kazem nemoj se praviti pametan
Ovo nije nikakvo vredjanje jesam ti spominjao roditelje ne jesam li ti ista opsovao ne i sta oces

Status
Not open for further replies.
Top Bottom