Prvo kupi ruke pa onda stavljaj video na forum!druze postavi POV pa onda trazi pc check
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo kupi ruke pa onda stavljaj video na forum!druze postavi POV pa onda trazi pc check
Vi sto reportate Leonarda ste najvecij retardi na jebenoj planeti to samo mogu da vam kazem. Ostavite ga da jebeno igra u miru lik nije i nece koristiti citove. A to sto ste vi bolesnici postoi i bolnica da se izlecite pozzZnaci ID 15277 i ja smo bili na bunker eventu i na snimku se vidi kako sam ja njega ubio 2 puta a on mene 1, na kraju kad se event zavrsava pise da on ima 5 killova. Zahtevam POV igraca jer me bas zanima kako je dobio jos 4 killa.
I nece koristiti citove????Vi sto reportate Leonarda ste najvecij retardi na jebenoj planeti to samo mogu da vam kazem. Ostavite ga da jebeno igra u miru lik nije i nece koristiti citove. A to sto ste vi bolesnici postoi i bolnica da se izlecite pozz
nije i nece glupane jedan idi educiraj se pa postavljaj i gole slike od tebe ako oces na forumu retardu jedan glupiI nece koristiti citove????
Jos da sam postavio negde moju golu sliku...Ako sam ja retard ti si mongolidnije i nece glupane jedan idi educiraj se pa postavljaj i gole slike od tebe ako oces na forumu retardu jedan glupi
Ma daj nemoj ja sam mongoloid hahahahaha druze kazes nece koristiti a ja napiso nije i nece koristiti. Idi izleci se molim te treba ti neka terapija. A i ne znam sto se jebeno blamiras pred celome forumu retardu jedanJos da sam postavio negde moju golu sliku...Ako sam ja retard ti si mongolid
Nek okaci POV pa nek onda trazi pc checkMole se admini jos jednom da se organizuje PC CHECK najkasnije oko 23:00 da nebi doslo do bana. Na strani Boga decko ce da dobije ban.
Koji si ti kurac da odlucujes sta ce se prvo radit ? Tu je admin.Nek okaci POV pa nek onda trazi pc check
brate sad si mi bukvalno potvrdio da je lik pokusao da skine cheat tako da ga verovatno i imakao prvo to nije cheat za igraca jer taj cheat ne postoji drugo to je glich do servera i trece je to da ja njega poznajem kao hleb i da on nikada redux nije imao a ne cheat jer ta njegova verzija ne podrzava cheat
da bi se nasao neko kao ti da pita CAOOa zasto nemas pov?
ajde kenjac na spavanje kasno je glup si kao noga ja sam rekao za redux i za pucanje mora jos pure i kozijeg mleka da se jede citaj do ujutru neces skontati sta sam napisao PUUUUUU gadis mi sebrate sad si mi bukvalno potvrdio da je lik pokusao da skine cheat tako da ga verovatno i ima
druze napisao si za cheat * cheat jer ta njegova verzija ne podrzava cheat* lepo si napisao cheat tako da eto brate napisao si sta si napisao kasno je sad zajebo si svog druga jer si indirektno napisao da lik ima cheat tako da nemoj da se pravis pametanajde kenjac na spavanje kasno je glup si kao noga ja sam rekao za redux i za pucanje mora jos pure i kozijeg mleka da se jede citaj do ujutru neces skontati sta sam napisao PUUUUUU gadis mi se
Jos nisi zaspaodruze napisao si za cheat * cheat jer ta njegova verzija ne podrzava cheat* lepo si napisao cheat tako da eto brate napisao si sta si napisao kasno je sad zajebo si svog druga jer si indirektno napisao da lik ima cheat tako da nemoj da se pravis pametan
tako je sve vise i vise kako pises ovakve stvari govori mi samo da nemas validan argument u vezi ovoga i da te je drug poslao da me izvredjas ovde i lepo ti kazem nemoj se praviti pametanJos nisi zaspao
Ajmo magla na spavanjac
Ovo nije nikakvo vredjanje jesam ti spominjao roditelje ne jesam li ti ista opsovao ne i sta ocestako je sve vise i vise kako pises ovakve stvari govori mi samo da nemas validan argument u vezi ovoga i da te je drug poslao da me izvredjas ovde i lepo ti kazem nemoj se praviti pametan