Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7033
Players nickname
Pandora Cruz
Suspect ID
6711,25136,20250
Date of violation
Aug 4, 2022
Time of violation
14:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=EOQXhsf_Op8

leo edgy

Player
Player
Lijepo se na POV-u vidi kako porodica Blancoss nakon rejda gazi ljude i ubijaju nas na cesti ispred kuće. Molim bih da ova porodica dobije warn porodice pošto svaki dan rade isto ali nikada nisam imao pov pa ih nisam kačio. MIslim da je ovo warn porodici pošto su tri različite osobe prekršile pravila. Na pov-u se vidi kako osobe sa ID 6711,25136 i 20250 pucaju odmah poslje fam raida. A kad su odlazili osoba ID 16688 me namjero gazi.

Anthony_Micha

Player
Player
Sta ne dostavis pov kad si ti pucao pre ovo ili trimujes samo da se ne vidi kad ste vi de la cruz pucali daj duzi pov od 1 min

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
zamisli izgubish raid zato sto si bezruki i posle raida vdm i provocirash kako bi nabio warn pa pusite nam kurac ako propadne blancoss drugu ce da otvorimo pa opet da vas jebem preku kurca vise

jovanontop

Player
Player
taj lik u crvenoj sta umire je nas iz nase porodice a ovaj tvoj nije ni ubijen a vidi se lepo kako gazi snimak ti je 52 sekunce nemas ni minut stavi malo pre kako nas ste masive vdm zasto gubite rejdove

leo edgy

Player
Player
i kaze frajer bezruki pa daj malo nauci malo pisati pa se javi a kao drugo bilo vas je 9 a nas 3 tako da ste baš jaki nema šta

Vukasin Siciliano

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 7033 će dobiti kaznu za Mg.
  • ID 16688 će dobiti kaznu za VDM.

• Familija Blancoss će dobiti warn.

leo edgy

Player
Player
a ti filip samo nastavi psovati na forumu mozda dobiš i ovdje ban kako si dobio u grandu hahah

Status
Not open for further replies.
Top Bottom