Zelim da vidim pov od gde me je ubio ?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!najsrecniji smo majkemihahahhahahaha kolko si srecan zbog pov requesta
druze do juce si se svadjao sa njim rokali ste se sta niste radili sad ga branish , nosim dva telefona jedan kad je ona drugi kad je onaKakvi smradici, samo gledaju nekom ban da smeste, jer su go k od familije
Kakvi smradici, samo gledaju nekom ban da smeste, jer su go k od familije
isto sto su meni smjestiliKakvi smradici, samo gledaju nekom ban da smeste, jer su go k od familije
pa i meni su smestili na main pre jedno nedelju danaisto sto su meni smjestili
ja imam od 2 tb i ne moze mi opet bitMa 30 dana bahame!
Po meni ko god da je napisao to pravilo taj treba da to promjeni, držati POV 30 dana od svih eventova a imas event gotovo svako uru vremena to bi značilo da ti trebaš imati HDD od 1 ili 2 tb dodatni samo za snimak da bi zadovoljio pravila u gradu po meni treba se to pravilo da se mjenja 30 dana bahame, jel neko nije u tom trenutku snimio pov mislim da je to nerazumno i kontstruirano da se nekome može namjestiti bahame!
Realno najgluplje pravilo ikad. Mora da kupis studio za snimanje da bi drzao sve silne klipove to ako ne promene uskoro forum ce biti prepun nabijaca banova i warnova. Ubijaju RPMa 30 dana bahame!
Po meni ko god da je napisao to pravilo taj treba da to promjeni, držati POV 30 dana od svih eventova a imas event gotovo svako uru vremena to bi značilo da ti trebaš imati HDD od 1 ili 2 tb dodatni samo za snimak da bi zadovoljio pravila u gradu po meni treba se to pravilo da se mjenja 30 dana bahame, jel neko nije u tom trenutku snimio pov mislim da je to nerazumno i kontstruirano da se nekome može namjestiti bahame!
A biće da si i ti nama malo smestio warn. Nešto si brzo izgubio pamćenjeisto sto su meni smjestili
brate imam ssd od 500gb koji mi je pun igrica i hdd od 250 gde ne moze stati 1mil povMa 30 dana bahame!
upravo takoFrajer prijavio za Cheat a pogledaj pomno pov frajer ima drugi lejer di mu pokaziva dodatni nišan koji mu pokaziva bjelu kruznicu kao nišan bez nišana, a ovo kalkulatrsku rezoluciju potvrđiva da Nvidia Game Filter Settings(ili neka 3 aplikacija) su uključeni di se u 90% igara ta podrška maknuta jel očito da ti daje prednos nad normalnim postavkama grafike!
jejjjj idemoo samo da nam major kupi karte pa krecemoiiidemoooo na maldiviiiii