Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14414
Players nickname
Jamie Casas
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 6, 2022
Time of violation
19:10
Proofs
https://youtu.be/5uZyIhUpAEo

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zahtevam POV od igraca ID 18122. Za to imate rok od 14 sati, tj do 16:30.

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
necu da stavim pov da budu srecni ovi blancossi jer nemaju srecu u zivotu u stvari nemaju ni zivot jer stoje tu na grand 24/7/365 i drkaju kurac na ostale obitelje i samo gledaju da ih postave na forumu za nesto a ustvari nemaju ruke da drze pusku ali imaju ruke da mi ga drkaju meni i ostalima kojima kazu da nemaju ruke popusite mi kurac blancossi radujte se jer time cete postici najveci cilj u vasem zivotu a ovi admini i vi mi ga posaftate ako me banujete sad znaci da ste korumpirani i pederi! blancossi uzivajte naucite gramatiku i zivite dalje da vam bog da srecu u zivotu a ne samo ovaj forum valjda imate veru a ne forum.

Emanuel Batista

Player
Player
Ma 30 dana bahame!
Po meni ko god da je napisao to pravilo taj treba da to promjeni, držati POV 30 dana od svih eventova a imas event gotovo svako uru vremena to bi značilo da ti trebaš imati HDD od 1 ili 2 tb dodatni samo za snimak da bi zadovoljio pravila u gradu po meni treba se to pravilo da se mjenja 30 dana bahame, jel neko nije u tom trenutku snimio pov mislim da je to nerazumno i kontstruirano da se nekome može namjestiti bahame!

Adonis Zabataaa

Player
Player
Ma 30 dana bahame!
Po meni ko god da je napisao to pravilo taj treba da to promjeni, držati POV 30 dana od svih eventova a imas event gotovo svako uru vremena to bi značilo da ti trebaš imati HDD od 1 ili 2 tb dodatni samo za snimak da bi zadovoljio pravila u gradu po meni treba se to pravilo da se mjenja 30 dana bahame, jel neko nije u tom trenutku snimio pov mislim da je to nerazumno i kontstruirano da se nekome može namjestiti bahame!
ja imam od 2 tb i ne moze mi opet bit

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Ma 30 dana bahame!
Realno najgluplje pravilo ikad. Mora da kupis studio za snimanje da bi drzao sve silne klipove 😂 to ako ne promene uskoro forum ce biti prepun nabijaca banova i warnova. Ubijaju RP

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
Ma 30 dana bahame!
brate imam ssd od 500gb koji mi je pun igrica i hdd od 250 gde ne moze stati 1mil pov

Emanuel Batista

Player
Player
Frajer prijavio za Cheat a pogledaj pomno pov frajer ima drugi lejer di mu pokaziva dodatni nišan koji mu pokaziva bjelu kruznicu kao nišan bez nišana, a ovo kalkulatrsku rezoluciju potvrđiva da Nvidia Game Filter Settings(ili neka 3 aplikacija) su uključeni di se u 90% igara ta podrška maknuta jel očito da ti daje prednos nad normalnim postavkama grafike!

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
Frajer prijavio za Cheat a pogledaj pomno pov frajer ima drugi lejer di mu pokaziva dodatni nišan koji mu pokaziva bjelu kruznicu kao nišan bez nišana, a ovo kalkulatrsku rezoluciju potvrđiva da Nvidia Game Filter Settings(ili neka 3 aplikacija) su uključeni di se u 90% igara ta podrška maknuta jel očito da ti daje prednos nad normalnim postavkama grafike!
upravo tako

Status
Not open for further replies.
Top Bottom