By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakve reci upucene knezu...vidi se na pov da sam imao drogu ispusenu a on me je hitao revom 2 puta 53 a popio sam i sokove napada i zastite 20% zatrazim njegov pov
Gp. 3.2 na 1.50Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV od igraca ID 25216. Za to imate rok od 12h, tj do 09:00
lol ooc event jos pricaliu na discord nikome ic upucenoGp. 3.2 na 1.50
Pravila komunikacijelol ooc event jos pricaliu na discord nikome ic upuceno
brt ooc event i jos na discord pricali jnikome ic upuceno jel si debil?Pravila komunikacije
3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.
Opet ooc vredjanje ... sa tobom nešto nije uredu..brt ooc event i jos na discord pricali jnikome ic upuceno jel si debil?
ti si dete debil na discordu pricam sa mojima debilu mongoloidskiOpet ooc vredjanje ... sa tobom nešto nije uredu..
Sto mi vredjas majku? Evo objasni mi molim te posto mislim da apsolutno nema potrebe za time... sta ako nemam majku? Sta cemo sad? Molim administraciju da kazni doticnogGp. 3.2 na 1.50
Vredjanje na forumu.ti si dete debil na discordu pricam sa mojima debilu mongoloidski
1:50 se jasno čuje psovanje majkeČek a di on tebi psuje majku
Nije upućeno prema tebi, a i to je govori osoba koja je okačila pov tako da je ta osoba anonimna
HAHAHAHAHAHHAHAAH TI SI LUD DRUZENije upućeno prema tebi, a i to je govori osoba koja je okačila pov tako da je ta osoba anonimna