Kao sto se vidi u POV-u, osoba vrjeđa naseg člana na nacionalnoj osnovi i radi GP6.15. Osoba koja je Lider neformalne organizacije se ne ponasa ovako!!! Pozdrav
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A tko su ti ljudi koje nabrajašDobro veče Salamanca,koliko god se mrzeli ovo ono samo vi nemojte da serete o nečemu i kako se neko ne treba ponasati,nemoj da idemo duboko u detalje i koga saljete da mi preti nemoj da idemo duboko u detalje...i koliko ste nas pokrali tako da STFU
POSTAVI CELU RP SITUACIJU BRATE MOJ IT'S OK MY BROTHER
A ti, Dzidomova,Josipa,Jakov i onaj vas Rema mozete samo da se sagnete i popusite kurac i meni i celom serveru kolektivno nemoj sad da kacim sta sve pricajte za ostale igrače i za lidere tako da
STFU
BUDITE U ONOJ RUPI SMRDITE I POKRITE SE USIMA TO JE TO OD MENE A VI RAZMISLITE DOBRO
DZONI GOLDD ON TOP
Znate kako dobre Mimove pravim od vaših slika i kacim ih na GoogleA tko su ti ljudi koje nabrajaš
zar sam sam ti tako ljep pa nemas svoje slike..... pa da ruzan si i smrdis a vidim i engleski si naucio majmune jedan LPKo je ovde tebe vredjao?
E pa nedelja danas ti reko u London ces doci uzivo da se obracunamo jesi se spremiozar sam sam ti tako ljep pa nemas svoje slike..... pa da ruzan si i smrdis a vidim i engleski si naucio majmune jedan LP
ko se zadnji smije najsladje se smije
I ja kazemko se zadnji smije najsladje se smije
Big mama jel bi mi dala