stavlja mi lisice dok sam na vozilu a on je dole na zemlji uzima da me vuce dok sam ja na vozilu a on dole na zemlji ne hapsi lica koja su pucala na mene. Sve se vidi u POV.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i to sta bejtas i sta smo te predupredili 30 puta da ne dolazis ti se vracasI krivo ti je sto su ti odbili one 2 zalbe pa sad opet probujes nesto da napravisstavlja mi lisice dok sam na vozilu a on je dole na zemlji uzima da me vuce dok sam ja na vozilu a on dole na zemlji ne hapsi lica koja su pucala na mene. Sve se vidi u POV.
Smiri se uzmi malostavlja mi lisice dok sam na vozilu a on je dole na zemlji uzima da me vuce dok sam ja na vozilu a on dole na zemlji ne hapsi lica koja su pucala na mene. Sve se vidi u POV.
neznam gde vidis rdm kad dolazis u dvoriste gde je nash imot i mi smemo sta hocemo da ti radimo pustas muziku i svi ti govore da izadzes a ti ne izlazis brojanoti 5 sekundi pa ubili smo te a to nije rdmMolim admina da kazni sve off topic komentare. Na povu se vidi najbitnije da me hapsi ako ima potrebe pogledajte na mojoj drugoj zalbi zbivanja pre toga Pending review - Mass RDM | Porodica Regroup ID: 230,313,19177,19508
Kad prestanete sa prozivanjem iz zabavista mozda sledeci put razmislim pa ne krenem da stavljam stvari ovakve srdacan pozdrav.
Molim admina da kazni sve off topic komentare. Na povu se vidi najbitnije da me hapsi ako ima potrebe pogledajte na mojoj drugoj zalbi zbivanja pre toga Pending review - Mass RDM | Porodica Regroup ID: 230,313,19177,19508
Kad prestanete sa prozivanjem iz zabavista mozda sledeci put razmislim pa ne krenem da stavljam stvari ovakve srdacan pozdrav.
Molim admina da kazni sve off topic komentare. Na povu se vidi najbitnije da me hapsi ako ima potrebe pogledajte na mojoj drugoj zalbi zbivanja pre toga Pending review - Mass RDM | Porodica Regroup ID: 230,313,19177,19508